2777
2789
عنوان

Hpv منفی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 33 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب ایشونم بایددرمان کنن..آخه برای مردابیشتربه صورت نهفته هست وممکنه علامتی نداشته باشن اماناقل باشن

درسته اما اینقد که میگن مشکلی نداره و اثر پینگ پونگی نداره دلمو خوش کرده بودم

اها ممنون که گفتین هرچقدر میگم کاندوم استفاده کن مخالفت میکنه

ببین ۹۰درصد افراد مبتلا به اچ پی وی ضایعات قابل مشاهده ندارن ولی بازم منتقل میکنن حتما از همسرت تست بگیرین ،ببین اثر پینگ پونگی منظور دکتر مثل اینه دیدی وقتی واکسن میزنیم اون ویروس میره توی ریشه عصب و احتمال ابتلا مثلا به سرخک خیلی کم میشه ولی امکانش هست و خیلیا دیدیم بازم سرخک گرفتیم اما شدتش کمتر بوده،اچ پی وی هم میره توی ریشه عصب میمونه و احتمال ابتدا به اون نوع کم میشه امااااا بازم ممکنه مبتلا بشی ،اینم یه توضیح کلی

دنیام دخترم
اها ممنون که گفتین هرچقدر میگم کاندوم استفاده کن مخالفت میکنه

حتمااستفاده کن بعداینهمه زحمت خوب شدی نزاربازخدایی نکرده مشکلی برات پیش بیاد..ازژل روان کننده رابطه وژل بانوان هم همیشه استفاده کن

فرشته خانم هستم😇

حتمااستفاده کن بعداینهمه زحمت خوب شدی نزاربازخدایی نکرده مشکلی برات پیش بیاد..ازژل روان کننده رابطه ...

اره واقعا دیگه نمیخوام اون روزا واسم دوباره تکرا بشه خیلی سخت بود انشالله از همه دور باشه این ویروس

خب تو اقایون که میگن اصلا تستش دقیق نیست و کاذب هست

کاذب بودنش را کار ندارم. کلا hpv توی خانمهای متاهل دیرتر خوب میشه، چون یکی از زوجین ممکنه هنوز ناقل باشه. اگر همسرتون هنوز ناقل هستن و آزمایششون مثبته، رعایت کنند.

باید سیستم ایمنی بدنتون را قوی کنید و بعدش یه سری اصول را رعایت کنید.مثل استفاده از کاندوم. ولی از فکرش بیایید بیرون وگرنه زندگی تعطیل میشه!

اگه خواستید بچه‌دار بشید سزارین انجام بدین.

درسته اما اینقد که میگن مشکلی نداره و اثر پینگ پونگی نداره دلمو خوش کرده بودم

بچه ندارید؟خدایی نکرده احتمال اینو بده مثلا لباس زیر همسرت  اگه مبتلا بشه هرچند خیلی خیلی کم ولی بازم ممکنه اعضای خانواده رو مبتلا کنه دور از جون اگه مثبت باشه فرض کن بندازه توی سبد لباس تمیزا و نشسته باشه لباس زیر بچه یا کسی هم چسبیده باشه بهش،البته من خیلی حساس گونه توضیح دادم ولی حتما تست بده

دنیام دخترم
ان شالله که مشکلی نداشته باشن..یه تست ضرری نداره..بایدپیش اورولوژیست برن

خدا کنه چون من بعد از منفی شدن با همسرم رابطه بدون محافظت داشتم یعنی ممکنه دوباره مثبت بشم 

اره واقعا دیگه نمیخوام اون روزا واسم دوباره تکرا بشه خیلی سخت بود انشالله از همه دور باشه این ویروس

به امیدسلامتی ،ولی عامل اینکه ویروس ازکجا اومده هم پیگیری کن چون ۹۵درصد شایدم بیشتر فقط از راه جنسی منتقل میشه اینکه چطور مبتلاشدی از همسرت گرفتی احتمالا اینم خودش یه بحثه

دنیام دخترم