2777
2789
عنوان

یه سوال

126 بازدید | 11 پست

من کاربر نگار هسدم رمز ایمیلمو فراموش کردم یه تاپیک داشتم عشوه واسه شوشو زود بشناسیدم حالا هرچی یه سوال داشتم

اقا این همسریه من میگه من تورو بخاطر محبتات دوس دارم آیا من اگه یه روز محبت نکنم این منو دوس نخواهد داشت؟؟؟

ناراحتم😣😣

ینی من یه نقطه مثبت ندارم ایشون به من وابسته شن؟

همییین؟؟؟😭😭😭

شوشوی شما چرا شمارو دوس داره؟ 

😐

جواب بدینا تو حالت روحیه نامساعدی قرار گرفتم😂

شوشو که ندارم ولی همسر منم مسلما با محبت بیشتر بهم وابسته میشه.هرکس دیگه ایم باشه فرض کن کلی گزینه مثبت داشته باشه ولی محبت نکنه اینطوری دل طرفشو نرم نمیکنه.از محبت خارها گل میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب علاقه ها همیشه بابت مهربونی و محبتاس ک بوجود میاد😐 میگی من عاشقتم چون خیلی مهربونی

مگرنه الان همه عاشق هیتلربودن😁

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
این همه راهکار دادم واسه جذب شووراتون شما هیچ جوابی ندارین واس من😭😢😢

من نخوندم 😛😁

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
شوشو که ندارم ولی همسر منم مسلما با محبت بیشتر بهم وابسته میشه.هرکس دیگه ایم باشه فرض کن کلی گزینه م ...

آخه اینهمه کارای بامزه میکنم واسش میخندونمش خودمو خوشگل خوشتیپ میکنم این فقط بخاطر محبت دوسم داره؟😭😭

آخه اینهمه کارای بامزه میکنم واسش میخندونمش خودمو خوشگل خوشتیپ میکنم این فقط بخاطر محبت دوسم داره؟😭 ...

خب فرض کن میخندوندیش ولی محبت نمیکردی.اونم زمانی تورو میخواست که میخندوندیش.بقیه وقتا دیگه کششی به سمتت نداشت