2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما بستگی داریم چه کار کنم

برای باطل کردن خوبه 

کتاب صحیفه سجادیه جامعه خیلی عالیه حرز ) محافظت از طلسم و اجنه و انسان های بد طینت 

منتها عکس نمیدونم چه جوری بذارم که ببینید 

میخونی مدام خمیازه میکشی که نشونه ی سبک شدن و دور شدن اجنه است ) اونا میبندن و توسط جادوگر به کار گرفته میشن 

قرآن زیاد خوندن ایت الکرسی چهار قل 

از کسانی که عذر میخوام غسل به گردنشون هست خوششون میاد تاثیرشان بر اونا بیشتره 

برای باطل کردن خوبه کتاب صحیفه سجادیه جامعه خیلی عالیه حرز ) محافظت از طلسم و اجنه و انسان های بد طی ...

الان متوجه نشدم برم دعای صحیفه سجادیه رو بگیرم بخونم یا همین بقره رو ادامه بدم 

الان متوجه نشدم برم دعای صحیفه سجادیه رو بگیرم بخونم یا همین بقره رو ادامه بدم

سوره بقره خیلی خوبه 

صحیفه سجادیه که اکثرا همه دارن روی کتاب زده کامله 

صحیفه سجادیه جامعه که میگم ۲۷۲ تا دعا داره از امام سجاد 

خیلی کامل و کاربردی دعا برای محافظت از طلسم ، دعا برای حاجت مندی ، ریشه کن شدن فردی که بهت ظلم کرده و ... 

من از باسلام خریدم سرچ کنید میاره 

جلد رنگ سبز طلایی داره ترجمه ابطحی 

من به پیشنهاد آقای شجاعی گرفتم خیلی خوبه برای دوستام هم عکس فرستادم از دعای حرز 

عکس گذاشتم اگر سایت نشون بده خواستی بخری جلدش سبز و طلاییه ترجمه ابطحی همه جا میفروشن

خیلی ممنونم. اتفاقا نشد بخرم ولی رفتم به پیشنهاد تو یه کانالی پیدا کردم تو یه کانالی گذاشته بود تلگرام دعاهاشو با صوت و متن . و لیست بندی کرده بود

اسم کانالش صحیفه سجادیه جامعه هس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز