2777
2789
عنوان

هک حساب

135 بازدید | 17 پست

امروز صبح شخصی از پیام رسان روبیکا پیامی مبتنی برا اینکه ابلاغ احضاریه فضای برای بنده اومده و از بنده شکایت شده فرستاد و گفتن آدرس تون رو نداشتم بیارم براتون از این لینک وارد شو و احضاریه رو مطالعه کنید وارد که شدم باید مبلغی واریز میکردم تا امکان روئیت باشه 30تومن واریز کردم ولی اصلا وارد نشدم که چیزی ببینم

از حسابت پول کم شد ؟ عزیزم چقدر ساده ای اگه ابلاغیه برات بیاد بهت پیامک میشه و به نام عدل ایران هست به انگلیسی و وارد سایت قوه قضاییه میشی این افراد لینک جعلی می‌سازن تو که اطلاعات کارت و آخر دومت رو تو اون لینک جعلی میزنی به تلگرام اینا می‌ره و با استفاده از خطت وارد برنامه همراه بانک میشن و حسابت رو خالی میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا رو هر لینکی میزنید، انقد پیام از فتا میاد و اطلاع رسانی میکنن اینا همه واقعیه، هر کی پیام ابلاغیه و شکایت و سبد کالا و....ک رو لینک بزنید و فرستاد بلاکش کنید خواهشا

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

نه کم نشده

بهترین کارو کردی که مسدود کردی حساب رو اما اینو بدون اگه ابلاغیه برات بیاذ بهت پیامک میشه و اون که بهت پیامک کردی شماره شخصی نیست adliran نوشته و هرکسی بهت لینک داد سریع بلاکش کن بعدشم مگه چیکار کردی که برات ابلاغیه بیاد ؟

از حسابت پول کم شد ؟ عزیزم چقدر ساده ای اگه ابلاغیه برات بیاد بهت پیامک میشه و به نام عدل ایران هست ...

آلان راه کار بدید کاریه که شده 

اون شماره کارت رو مسدود کردم 

آیا امکان دسترسی به سایر کارت های هست 

بهترین کارو کردی که مسدود کردی حساب رو اما اینو بدون اگه ابلاغیه برات بیاذ بهت پیامک میشه و اون که ب ...

😂😂😂😂😂😂همین بخدا اصلا جا خوردم خدایا چیکار کردم 

برنامه انتقالی هرچه داری از گوشیت حذف کن مطمئن باش حسابتو خالی میکنن چطور ابلاغیه که آدرس توش ثبت نیست مگه همچین چیزی هست براهرچیزی اول آدرس ثبت میشه

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
می‌دونم اونا کارشون رو بلدن اما خواست باشه یه وقت میبینی صد میلیون نو حسابت پول داری کلش رو خالی میک ...

حتماً 

فقط الان اون می‌تونه به سایر حساب های من دسترسی داشته باشه