امروز صبح شخصی از پیام رسان روبیکا پیامی مبتنی برا اینکه ابلاغ احضاریه فضای برای بنده اومده و از بنده شکایت شده فرستاد و گفتن آدرس تون رو نداشتم بیارم براتون از این لینک وارد شو و احضاریه رو مطالعه کنید وارد که شدم باید مبلغی واریز میکردم تا امکان روئیت باشه 30تومن واریز کردم ولی اصلا وارد نشدم که چیزی ببینم
از حسابت پول کم شد ؟ عزیزم چقدر ساده ای اگه ابلاغیه برات بیاد بهت پیامک میشه و به نام عدل ایران هست به انگلیسی و وارد سایت قوه قضاییه میشی این افراد لینک جعلی میسازن تو که اطلاعات کارت و آخر دومت رو تو اون لینک جعلی میزنی به تلگرام اینا میره و با استفاده از خطت وارد برنامه همراه بانک میشن و حسابت رو خالی میکنن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چرا رو هر لینکی میزنید، انقد پیام از فتا میاد و اطلاع رسانی میکنن اینا همه واقعیه، هر کی پیام ابلاغیه و شکایت و سبد کالا و....ک رو لینک بزنید و فرستاد بلاکش کنید خواهشا
بهترین کارو کردی که مسدود کردی حساب رو اما اینو بدون اگه ابلاغیه برات بیاذ بهت پیامک میشه و اون که بهت پیامک کردی شماره شخصی نیست adliran نوشته و هرکسی بهت لینک داد سریع بلاکش کن بعدشم مگه چیکار کردی که برات ابلاغیه بیاد ؟