2777
2789
عنوان

سونا لطفی

878 بازدید | 3 پست

خانما اصلا از پیج سونا لطفی لباس نخرید چیزی که ارسال میکنه اشغاله و بعد از یکماه پیگیری به دستم رسیده به پشتبانی میگم این لباس اشغالو نمیخام قبول نمیکنن که تعویض کنم پس پولوتونر تو جوب بریزید بهتره تا از این دزد خرید کنید 

همون که ۱۵ خرداده مغازش؟

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

دقیقا اشغاله که هیچ، خیلی هم بی ادبه، وقتی اعتراض می کنی، طلبکاره، اصلا به اون ظاهر نایسی که از خودش ساخته اعتماد نکنید، کافیه یه انتقاد کنید، ببینید چه زبون زشت و تندی داره، خیلی خودشو گرفته، ولی جنساش اشغال دو تا مانتو و یه شلوار پارسال ازش گرفتم به شدت بد دوخت و زشت و اجق وجق، یکیشو که اصلا نپوشیدم بیرون، بهش می گم چرا اینقدر مدل ها دمده هست، میگه دوست ندارید انفالو کنید، چقدر بی ادبه که به مشتری اینطوری جواب میده. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوشنبه رفتم از فروشگاه شون خرید کنم قرار بود وست مانتو شومیز و شلوار بخرم واقعا ب همه این موارد نیاز داشتم فقط از وست خوشم اومد دوخت شومیز تمیز نبود شلوار هم کمر کش ساده قیمتش از ۶۹۰ کرده بود ۹۸۰ دیدم کمرش تنگه کمه با اینکه سایزم ۳۸ هست

مانتو هم پرو کردم دیدم شکمم و بزرگ نشون میده

فقط وست خریدم قیمتش ۶۴۵ بود ازم ۶۵۰ کشید

من اومدم خونه دیدم

حرصم گرفت براشون کامنت گذاشتم یا قیمت و بذار ۶۵۰ یا اگه ۶۴۵ زدی همون قدر بکش

حالا چون من فقط ی وست خریدم تو باید ۵ تومن اضافه میکشیدی ...🙄🙄🙄