2777
2789
عنوان

رفتار پسری که علاقه مند شده

489 بازدید | 68 پست

دخترا  اگه پیش اومده و تجربه دارید

پسری که بهتون واقعا علاقه مند بوده باشه چه رفتارایی و حالتی داشته قبل اعتراف تو جمع و مکان های رسمی طوری که متوجه بشید علاقه داره بهتون قبل اعتراف کردنش

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایکم کنید لطفا

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

همش به من توجه میکرد بقیه رو ساکت میکرد من صحبت کنم برای هرچرت و پرتی که میگفتم بی دلیل می‌خندید خوراکیایی که دوست داشتمو می‌خرید تنها بدیش این بود گوش به فرمان ننه ی افریطه اش و اون خواهر نجاستش بود 

درجستجوی‌عدالت...

نمیدونم خنگ تر از اونیم که بفهمم 🤣

خسته نباشی😂

متاسفانه من زیادی میگیرم...میترسم مرزش با توهم قاطی شه😂

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
میبینتت چشاش برق میزنه

دقیقا واسه همین تاپیک زدم اما کسی نیومد پسر دایی منم وقتی بعد یک مدت طولانی منو دید از خوشحالی چشماش برق زد و تعجب کرد منو دیده واقعا واسم این حجم از خوشحالی تعجب اوره تا حالا خانواده ام واسه دیدنم اینقدر خوشحال نشدند 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بهت زیادی نگا میکنه میتونی از چشماش بفهمی

هی سعی میکنه جایی که هستی بره و بیاد...از دور دیدت میزنه....

درسته؟

خب نگاه کردن زیاد و وقتی نگاش کنم نگاه میدزده گاهی وقتام چشم برنمیداره

جمعایی که هستم سعی میکنه حضور داشته باشه 

تو بازی های جمعی بیشتر تیم من میاد 

اگه کمکی بخوام سریع خودش پیشقدم میشه

یکم دستپاچگی داره وقتی نزدیک باشه بهم

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛  

خب نگاه کردن زیاد و وقتی نگاش کنم نگاه میدزده گاهی وقتام چشم برنمیدارهجمعایی که هستم سعی میکنه حضور ...

بهت ابراز علاقه کرده مستقیم؟

یه چی بگم عشق رو میشه از چشم ها خوند .. اگه چشاش ذوق میکنه برق میزنه نگرانی تو چشاش مشخصه تو میمیک صورتش وقتی یه چیت بشه اینا به نظرم نشونه‌ی عشق واقعیه

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛