عزيزم با رژيم پروتيين و كالري شماري فقط خودتو داغون ميكني.پوست و مو عضله برات نميمونه.اگه اين رژيما خوب بودن الان ديگه چاق نداشتيم.من صد بار رژيم گرفتم و نتيجه در نهايت صفر.فوري برميگشتم.ولي با دكتر ابراهيميان عالي نتيجه گرفتم پوستم عالي ليفت شده اصلا خودمم باورم نميشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم از دکتر ابراهیمیان برنامه گرفتم خیلی عالی وزن کم کردم .رژیمشون کالری شماری نیست و مقدار نمیدن برای غذاها واسه همین اصلا احساس گرسنگی شدید ندارم چون کم خوری نمیکنم.مطبشون تهران اما من آنلاین از طریق تل برنامه گرفتم ازشون و زیر نظرشون بودم یه گروه سه هزار نفری هم دارن توی تل که همه ی کیس هاشون اونجا هستن و با هم در ارتباطن
هم اینترنتی و هم حضوری اما بیشتر کیس هاشون چون از شهرهای مختلف و خارج از کشور هستن آنلاین از طریق تل برنامه گرفتن.من خودمم ازشون برنامه گرفتم😍واقعا بهترینن
نه بابا، ابراهیمیان افتضاحه. من و سه تا از دوستام اینترنتی ازش رژِیم گرفتیم، مقدار نداره که به هممون هم یه رژیم داده. یه پولی ازت میگیره به همه هم یه رژیم میده.