2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 2911 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميتوني سرچ كني ببيني 

ولي صبونه تخم مرغ داره بدون نون 

ناهار و شامم گوشت قرمزو سفيد و هر چيزي ك توش پرتئين داره برنجو نون و سيب زميني ماكاراني شيريني و چربي حذفه بايد غذاهات يا كبابي باشه يا ابپز در طول روزم چاي سبز با دارچين بخور ميوه هاهم  موزو هفتهي اول نداره لبنياتم نخور 

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
چطوریه عزیزم

کالری شماری کن ی گروهه توهمین نی نی سایت ماباهم کالری شماری میکنیم من از 87الان 78شدم ده کیلو کم کردم همچی میخورم 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

قدووزنت بذه سایت زیباتن بهت کالری مصرفیتو میده برنامه مانکن نصب کن روزانه هرچی میخوری ثبت کن پونصدکالری هم بسوزون باورزش 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
اثر داره این رژیم

اتفاقا هر روز برنج و نون و همه مواد غذایی رو دارن چرا اطلاعات اشتباه میدید ولی مقدار نمک و روغن مشخص میکنن خانم ها کافیه فقط خودتون برید پیجشون یه گروه بزرگ هم دارن  که همه خانم ها که رژیم دارن با ایشون هستن اونجا بهترین کار اینه اول تحقیق کنید عضو بشید اونجا بعد تصمیم بگیرید بر اساس دیده های خودتون پیجشون dr.mohsenebrahimian هست