2777
2789
عنوان

قهریم

175 بازدید | 11 پست

خونواده شوهرم خیلی پرجمعیتن از 5غروب مهمونای شوهرم اومدن عیدی منم با روی باز از همشون پذیرایی کردم اما چون روز اول کاری شوهرم بود و خسته بود و از طرفی من خاهرمو شام دعوت کردم امشب خونم چون مسافره اخر شب دیدم ناراحته 

گفتم چرا ناراحتی قیافش یجوری شد و گفت خسته شدم انقد کار کردم گفتم خب مهمون داری باید خسته بشی دیگه گفتم منم خسته شدم اما زشته جلو مهمون چرا قیافتو اینطوری کردی

گفت چجوری کردم خب خسته ام ها.از 8صب سرپام تاالان که ۱ شبه گفتم خب منم سرپام یه سره دارم کار میکنم منم خسته شدم.یهو گفت بس کنننن و عصبی شد و رفت رو تخت اتاق خاب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رفتم کل ظرفای شامو شستم کلی ظرف بود ب امید اینکه صدا تق و توق میاد بیاد بیرون و بگه چکار میکنی خسته شدی بیا بخاب

اما کل ظرفا که دو ساعت طول کشید اومدم تو اتاق دیدم خابش برده.من تقصیر کارم؟من کم کاری کردم؟😭😭

الانم قهریم مثلا اون خابیده و منم اینجام.ازین میسوزم ک سه روزه روزی چهل تا مهمونش اومدن و با روی باز پذیرایی کردم و ناراحت نشدم و یبار نگفتم خسته شدم حالا یه شب خواهرمو دعوت کردم اینجوری ناراحت شد

خوب شاید بنده خدا واقعا از کار خواسته بودههای شما حساس شدی... واقعا مهمون داری سخته... شمام بهش گیر نمیدادی حالا فردا دیگه حرفشو پیش نکش ولش کن

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

خب بیچاره خسته بوده اومده گفته خستم میگفتی خسته نباشی الان یه دم نوش درست میکنم باهم بخوریم بخوابیم منم خیلی خسته شدم ولی ایشالا همیشه خستگیمون واسه مهمون شادی باشه نه عذا، نمیخاس هی بگی منم خستم منم خستم که

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

بنده خدا گفته خسته ام نگفته که چرا خواهرتو  دعوت کردی .....الهی العف

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

العفو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

ما زنا گاهی مجبور میکنیم اقایون  لج کنن والااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب شاید بنده خدا واقعا از کار خواسته بودههای شما حساس شدی... واقعا مهمون داری سخته... شمام بهش گیر ...

منم ب اندازه اون کار کردم و مهمون داری کردم خوبه همشون مهمونای خودش بودن