2777
2789
عنوان

مقدار شیر خوردن نوزاد ۵ ماهه

5776 بازدید | 19 پست

سلام دوستان دختر من دقیقا امروز ۵ ماه و ۳۵'است اما دو روز که خیلی کم شیر میخوره قبلا ۶ بار در روز و هر بار ۱۵۰ میخورد انا الان ۳ تا ۴ بار میخوره و مدام هم اب دهانش سرازیره میشه کمکم کنید نگرانم 

داره دندون در میاره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره احتمالا داره دندون در میاره

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

هر بچه ای فرق میکنه عزیزم هر چی بزرگتر میشه دفعات کمتر میشه وشیر بیشتر میخوره الان باید هر پنج ساعت210تا بخوره دختر من تازه رفته تو شیش ماه تو پنج ساعت با وقفه بهش تقریبا 200تا میدم بخوره یدفه نمیتونه بخوره سختشه نگران نباش شاید میخواد دندون در بیاره با اینکه خیلی زوده

یه کمم تب می کنه، ولی نگرانی ببر دکتر نشونش بده، اما از علائم دندون تب و گریه های شبانه و کم اشتها شدن و سرازیر شدن آب دهنه، بخاطر اینه معمولا وقتی دندون در میارن لاغر می شن

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

هرچی سن بره بالاتر دفعات شیر خوردن میاد پایین ولی مقدارش بیشتر میشه. پسر من الان ۱ سال و ۳ماهشه ۲ بار یا ۳ بار در روز میخوره ۲۱۰تا

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
چرا متاسفانه اشکالش چیه؟والا من بچم شیرخشکی بود کاملاااا هم سالمه خیلی نگرانش بودم چون شیرخشک میخورد ...

بخدا از نطر منم ایراد نداشت قبلا اما اینقدر اطرافیان هستن و میگن که الان ۵ ماهه عذاب وجدان دارم که چرا بچم باید شیر خشک بخوره اخه همه چی رو ربط میدن به شیرمادر نخوردن 

چرا متاسفانه اشکالش چیه؟والا من بچم شیرخشکی بود کاملاااا هم سالمه خیلی نگرانش بودم چون شیرخشک میخورد ...

خدا رو شکر انشالله که همیسه تنش سالم باشه و زیر سایه پدرو مادرش زندگی کنه

بخدا از نطر منم ایراد نداشت قبلا اما اینقدر اطرافیان هستن و میگن که الان ۵ ماهه عذاب وجدان دارم که چ ...

الکی میگن.شیرمادر فقط ایمنی غیرفعال ایجاد میکنه  اونم به مقدار کم برای فقط ۳ ماه بعدش دیگه دستگاه ایمنیش تکمیل میشه.منم خودم شیرخشکی بودم یعنی زنده نموندمه عایا برادرشوهرمم همینطور خیلیم سالمه