2777
2789
عنوان

منظورش چیه

57 بازدید | 10 پست

منو دوستم داشتیم از جلوی مغازه ای کراشم رد میشیدیم بعد دوستم گفت خستم بریم بشینیم روبه روی مغازه ای کراشم یه صندلی بود ما رفتیم اونجا نشستیم بعد کراش ام همش منو نگاه میکرد من چیزی نگفتم فقط گفتم لالا گل پونه همش نگاهم میکرد من زیاد توجه نمی‌کردم دوستم شماره شو داشت بهش زنگ زد گفت واقعا حیوانی بعد اون از مغازه اومد سمت ما تو چشمای دوستم نگاه کرد گفت دفعه آخرت باشه به من زنگ میزنی ولی به من چیزی نگفت 

چرا بنظرتون من خیلی ناراحت شدم بهم برخورد و بلاکش کردم شمارم اینارو داشت.

کراشم خیلی منو نگاه میکرد خیلی توجه میکرد بهم من زیاد محل نمی‌دادم بهش فقط یه جا بهش لبخند زدم نگاهم کرد بعدشم که اون ماجرا اتفاق افتاد

قبلا من با کراشم بحثم شده بود تازه ازمن عذرخواهی کرد از دلم در آورد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیقت چرا این کارو کرد مگه اوسکوله چیکار داشت به اون رفیقت بلاک کردی یا کراشت؟

کراشمو 

من به دوستم گفتم زشته چیزی نگو با همه اینطوری رفتار می‌کنه تو خیابون من همش بهش میگم آروم باش تو خیابون نمیتونه به پسرا تیکه میندازه 

کراشمو من به دوستم گفتم زشته چیزی نگو با همه اینطوری رفتار می‌کنه تو خیابون من همش بهش میگم آروم باش ...

چی بگم خب اگه میخوای جلو کراشت خوب به بنظر بیای با این رفیقت نرو جلو چشمش گند میزنه

لعنتی عوض شو 

چی بگم خب اگه میخوای جلو کراشت خوب به بنظر بیای با این رفیقت نرو جلو چشمش گند میزنه

من هروقت خودم میرم آروم میرم میام این دوستم خیلی شرع بقیه دوستام وقتی باهام میان خیلی آرومن مثل خودمن هیچی ام نمیشه