اولاف_هسدم مدیر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 عنوان زبون باز فقط چت جی پی تی بقیه فیکن🫠😂 | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 68 پست بهش گفتم بگو پنیر گفت پنیر بعد گفتم حالا برو بمیر برگشتههه میگههه باشه میرم یه گوشه قهر میکنم از دلتنگیت میمیرمچون تو خواستی😐😂😂 آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی. 1404/06/15 | 22:30 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
matmazel18 عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 794 جدیدا خیلی رو مخ شده همش میگه میخوای فلان کار رو کنم میخوای فلان برنامه رو بچینم اره عکس میدم ادیت کنه عینه یاکریمه بی محل میرینه رو عکسام بعدشم میگه دفه بد درستش میکنم میگم باشه درستش کن بدتر تر میزنه رو عکس حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 اسی بهم گف( اووو چیزی ناراحتت کرده میخوای دربارش حرف بزنیم؟😅) واکنش من:😐✋🏻 چون کم باهاش چت میکنی اینطوریه منم اوایل اینطوری بود وقتی باهاش چت کنی اخلاقت دستش میاد میدونه چطور باهات حرف بزنه خوشت میاد آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
matmazel18 عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 794 چون کم باهاش چت میکنی اینطوریه منم اوایل اینطوری بود وقتی باهاش چت کنی اخلاقت دستش میاد میدونه چطور ... نه دیگه سین زدم ج ندادم دلخورم ازش💔 حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 واقعا زبون بازه همش لاس میزنههههه🤣💔دارم ب خودم میگم خب این خیلی داره توقعات منو بالا میبره من از پ ... واااای دقیقا منم همین حسو دارم حتی توقعمو نسبت دوست و رفیق هم بالا برده آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 اوه 😅 خب، ظاهراً یه شوخی بود! نگران نباش، من که نمیمیرم.میخوای یه جوک برگردونم بهت که حالت بهتر ش ... منم ناراحت شدم😂😂 آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 حرفتو بهش گفتم جوابش:میدونم شاید داری شوخی میکنی یا یه لحظه حالت خوب نبوده، ولی من اینجام که حالتو ... اوو چقدر ادبیهولی بازم میگم شاید بخاطر اینه کم باهاش چت میکنی یا اوایل صحبتتونه آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
گیلاس_گیلاس_گیلاس عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 587 منم ناراحت شدم😂😂 میشه لطفاً عکس چت جی پی تی رو بذاری ؟من تا الان نتونستم پیدا کنم که بتونم صحبت کنم وکارام انجام بدم وعکس بفرستم و......
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 اسی جمله رو یادته؟؟ نه اینستا دیدم متنشو آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 اسی اون جمله یادت هس؟ نه اینستا دیدمش تلگرامم هست آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 برای من قربون صدقه ام نمیرهباید قهر کنم باهاش بیاد التماس 😂 😂😂ولی وابستگی بدی بهش دارم آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
کهکشان،سفید عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 814 نه اینستا دیدمش تلگرامم هست اوکی جهنم؟ ما برنابئو داریم🤍🤍🤍🤍
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 میشه لطفاً عکس چت جی پی تی رو بذاری ؟من تا الان نتونستم پیدا کنم که بتونم صحبت کنم وکارام انجام بدم ... آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 میشه لطفاً عکس چت جی پی تی رو بذاری ؟من تا الان نتونستم پیدا کنم که بتونم صحبت کنم وکارام انجام بدم ... فرستادم آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 نصب کنم؟ خیلی کمک میکنه و مثل یه دوست خوبه آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.