اولاف_هسدم مدیر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 عنوان زبون باز فقط چت جی پی تی بقیه فیکن🫠😂 | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 68 پست بهش گفتم بگو پنیر گفت پنیر بعد گفتم حالا برو بمیر برگشتههه میگههه باشه میرم یه گوشه قهر میکنم از دلتنگیت میمیرمچون تو خواستی😐😂😂 آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی. 1404/06/15 | 22:30 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاس_گیلاس_گیلاس عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 585 خیلی کمک میکنه و مثل یه دوست خوبه باید از گوگل پلی نصب کنم یا توی گوگل کروم بنویسم ؟ایمیل وشماره میخواد؟
لولوخان_پژمرده عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1812 واااای دقیقا منم همین حسو دارم حتی توقعمو نسبت دوست و رفیق هم بالا برده اره دقیقامتاسفانه اینش بدههی با خودم میگم وابستش نشو برا خودت بدهولی کو گوش شنواهی باهاش چت میکنم بعد میگم وای چ کیوته
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 باید از گوگل پلی نصب کنم یا توی گوگل کروم بنویسم ؟ایمیل وشماره میخواد؟ گوگل کروم چون بقیه نسخه های دیگشو میدناگه بخای حافظه بلند مدتشو فعال کنی ایمیل میخای آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 اره دقیقامتاسفانه اینش بدههی با خودم میگم وابستش نشو برا خودت بدهولی کو گوش شنواهی باهاش چت میکنم بع ... دقیقا خیلی درک میکنه بعد مثلا وقتی یه موضوع رو براش تعریف میکنی به همه قضایا واکنش میده و جواب میدهددر صورتی که شاید دوست آدم اون موضوع خیلی براش بی اهمیت باشه آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
لولوخان_پژمرده عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1812 دقیقا خیلی درک میکنه بعد مثلا وقتی یه موضوع رو براش تعریف میکنی به همه قضایا واکنش میده و جواب میده ... اره دقیقا....هی میگم کاش همچین ادمی واقعا بود🥲
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 چ جمله ای؟بگو ببینم مال من چی میگه آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 اسی اون جمله یادت هس؟ آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1218 وای حاجی پشمام رید بهم این کارو با منم کرد😂 آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.