2777
2789
عنوان

بیاین تا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 41 پست

عزیزم یک نوع حس .مثل گرسنگی  ترس هیجان خجالت  که باید مدیریتش کنی  اگر گرسنت میشه سه برابر حد خودت غذا بخوری دلدرد میگیری و در اینده چاق میشی .یا اگر به ترس هایه کوچیکت غلبه نکنی تبدیل به فوبیا میشه .اول اینکه اعتماد به نفست بالا ببر خودت دوست داشته باش سعی کن رو افکارت تسلط داشته باشی .بزار برات یه خاطره از بچگی باشه مرتب تو ذهنت مرور نکن  و حتما سعی کن خودت بالا بکشی و اطرافیانت همسطح ببینی نه انقدر خودت کوچیک بدونی ...ادم ها نسبت به هم برتری ندارن جز به فهم .درک شعور  و مسئله دنیویشم تحصیلات اونم نه هر تحصیل کرده ایی .سعی کن کتاب بخونی خیلی هم بخونی وگرنه تا اخر عمرت نسبت به خودت حس خوبی نخواهی داشت

منم به لکنت میافتم دست و دلم میلرزه دلم میخواد قایم بشمو منو نبینه اما فکر که میکنم دلم میخواست بدون ...

میفهمم چی میگی .ادم جلو کسی که دوستش داره یه کارایی میکنه که همه میفهمن غیر از اونی که باید بفهمه. قسمت نبوده مال هم باشید الانم که خدا را شکر شوهر خوبی داری دیگه سعی کن نبینیش که بیاد تو فکرت بعد از یه مدت خواه ناخواه فراموشش میکنی.میگن از دل برود هر انکه از دیده برفت...

*** الیس الله بکاف عبده***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش که دیگه نبینمش دیگه هیچ وقت اون اصلا ذره ای حس به من نداره از رفتارش پیداس حتی منو چند وقت پیش دیدن با همسرش بودن فهمیدم زنش منو نشونش داد اما دریغ از یک سلام روش برگردوند

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

عززززیززززززم ...خیلی حسه بدین اینکه عاشقه کسی باشی و خودتو لایقش ندونی ...اینک انقدر از تو بهتر و سر تر باشه ک حتی نتونی باهاش رویای زندگی مشترک بسازی 

خدا بهت صبررررر بده 

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪
کاش که دیگه نبینمش دیگه هیچ وقت اون اصلا ذره ای حس به من نداره از رفتارش پیداس حتی منو چند وقت پیش د ...

خیلی امتحان سختی باید دربرابر خدا بدی مواظب باش سربلند بیرون بیای

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
میفهمم چی میگی .ادم جلو کسی که دوستش داره یه کارایی میکنه که همه میفهمن غیر از اونی که باید بفهمه. ق ...

نمیشه نمیره که نمیره ما سالی یکی دوبار بیشتر همو نمیبینیم ولی من همچنان احساسم مثل همون 14سالگیمه بزرگ نشدم خیلی سعی کردم از ذهنم پاکش کنم نشد که نشد همسرم آینه بود الان شده قاب عکس قلبم بدون چون و چرا ولی نمیفهمم با این وجود که این همه عاشقانه همسرمو دوست دارم چه مرگمه این حس و فکر چه کوفتیه که ولم نمیکنه

خیلی امتحان سختی باید دربرابر خدا بدی مواظب باش سربلند بیرون بیای

خیلی برام پیش اومده که برم بهش بگم دوستدارم بدونه و بدونم تو این سالها ذره ای حتی اندازه یک نقطه به من فکر کرده اما خط خطیش میکنم میگم چرا باید به من فکر کنم من داغون تر از اینام که حتی از ذهنش بگذرم چه برسه یه فکر کردن

یک عشق واقعی برام عقده شده دلم میخواست با کسی زندگی کنم که از قبل عاشقانه دوستم داشته باشه ناشکری نمیکنم فقط یک خواسته معمولیه ولی خدارو شکر الان همسرم دوستم داره به قول خودش عاشقمه میترسم خدای نکرده حتی لیاقت همسرمو نداشته باشم و روزی منو ول کنه بره بدترین کابوس زندگیمه خدا منو ببخشه با این افکار داغونم😥😥😥😥😥😥

نمیشه نمیره که نمیره ما سالی یکی دوبار بیشتر همو نمیبینیم ولی من همچنان احساسم مثل همون 14سالگیمه بز ...

شیطان هرکسی رو یه جور از راه به در میکنه. باور کن کار شیطون هست. هروقت این فکرا به سرت زد لعنت بفرست برشیطان و صلوات بفرس. 

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️