2777
2789
عنوان

شده با تمام وجود دلت بغل بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 135 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ایندتو دوست داری اصلا هر چی ازش داری پاک کن  پیچ شماره  اخر این رابطه معلومه نیاز به گفتن نیست با اینده خودت بازی نکن

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)

اگه ایندتو دوست داری اصلا هر چی ازش داری پاک کن پیچ شماره اخر این رابطه معلومه نیاز به گفتن نیست ب ...

معلومه که دوست دارم 

من دانشجو معلمم 

کلی هدف دارم 

کلی برنامه 

تازه رابطم با این آقا هم بخاطر یه کاریه

چقدر ساده اي تو. 

خدا بهت رحم كنه. يكم فكر كن. دلم بغل ميخواد ديگه چيه؟مگه دنيا چند روزه ديگه چه حرفيه؟

همون مونده دنياي دو روزه و فاني رو بخاطر يه. ابطه حرام و بغل به اخرتت بفروشي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چرا میترسونی منو؟؟

از حرف من نتری ک از اون یارو بترس دو برابر تو سن داره اون اگ اتسان بود همونجا میگف تو حای دخترمی ن ک ریلز بفرسه ک بدتر بازی روانی کنه باهات بقران اینایی ک میگن مردا خرن گوهن همین امثال توان ک دونسته با این ک هزار نفر مث اینایی ک خوبتو میخان میگن نکن رو نادیده میگیرن ب ادمی ک مشخصه چیه بدو بدو میرن سمتش بعد میان میگن مرتیکه مردا عنن کثافطن بیایید بگم چ کار کرد باهام

یعنی درست میشه؟! من همیشه همینم

اره فقط اشتباه نرو بخاطر بی محبتیایی ک دیدی ماها ک تو زندگیمون مردی نبوده محبت کنه ب کنار فقط بدی دیدیم و تلخی سریع با یه چراغ سبز دلمون میره در صورتی ک اشتباه محضه و فقط اسیب میبینیم قوی باش این کمبودتو با مشاور حل کن اگر فکر میکنی از پسش بر نمیای و اینجوری میری سراغ موردای اشتباه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️