ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 2437 عنوان بنظرتون چطور تموم کنم 95 بازدید | 9 پست بهش پیام بدم هرچی تو دلم مونده بهش بگمیا نه بعد چند وقت که دیگه خیلی بهم بی اعتنایی کرد انفالوش کنم و دلیلی اکانت کنم همه چیز درست میشه 1404/06/15 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیددلی عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 315 یه توضیح کوتاهی بده بعد با قدرت کات کنیعنی حس بی ارزشی بهش بده.سعی که به بدی هاش فکر کنی یه مدت و تمام عکس و یا هدیه هاشو از زندگیت حذف کن. فعلا هم تو رابطه نرو تا حالت خوب بشه
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 2437 یه توضیح کوتاهی بده بعد با قدرت کات کنیعنی حس بی ارزشی بهش بده آره یه حرفایی نوشتم که بفهمه چقدر بی لیاقت بود همه چیز درست میشه
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 اگه دیگه چند وقتی میشه حرف نمیزنید و بی اعتناس بنظرم چیزی نگو و تموم کنچون بنظر میرسه براش مهم نیس چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 2437 اگه دیگه چند وقتی میشه حرف نمیزنید و بی اعتناس بنظرم چیزی نگو و تموم کنچون بنظر میرسه براش مهم نیس ولی خیلی بهم بدی کرده میخوام بفهمه چیکار کرده حداقل تو دلم نمونه همه چیز درست میشه
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 ولی خیلی بهم بدی کرده میخوام بفهمه چیکار کرده حداقل تو دلم نمونه اوکیه پس بهش بگو عزیزمولی دیگه سمتش نرو هیچوقتخودتو خورد نکن بخاطر کسی که بهت بدی کرده چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 2437 اوکیه پس بهش بگو عزیزمولی دیگه سمتش نرو هیچوقتخودتو خورد نکن بخاطر کسی که بهت بدی کرده نه خیلی موندم دیگه میرم حتی بهش میگم نمیخوام حرفی بزنی یا دلیلی بیاری تموم شده همه چی همه چیز درست میشه
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 نه خیلی موندم دیگه میرم حتی بهش میگم نمیخوام حرفی بزنی یا دلیلی بیاری تموم شده همه چی بهترین کارو میکنی واقعااولش خیلی سخت میگذره یاد خاطرات و.. میفتیاما بعدا بخاطر اون آرامشی که بدست میاری روزی هزار بار از خودت تشکر میکنی چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم