2777
2789
عنوان

چرا من دلم بچه نمیخواد 😐

152 بازدید | 14 پست

۲۸ سالمه ۵ ساله ازدواج کردم 

رابطم با همسرم خیلی خوبه

هر دو هم عاشق بازی با نی نی هستیم تو مهمونیا بچه ها عاشق من و شوهرم میشن !

از لحاظ مالی بد نیستیم 

خونه داریم ، ماشین نداریم اونم نگهداشتیم یه خورده پول دستمون بیاد یه ماشین مدل بالا بخریم 

خلاصه کمبود خاصی نداریم 

اما اصلا نبود بچه تو خونمون حس نمیشه اصلا !!! 

همش میگیم بمونه برا بعد ۳۰ سال 

زنای دیگه رو میبینم همه دنیاشون مادر شدنه برام عجیب میاد خیلی عجیب ! 

من اینطوریم یا شماهم همین حسو دارید ؟!

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل توام

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

قبل بارداری اینطوری بودم اما وقتی بچه ب دنیا اومد گفتم کاش زودتر باردار میشدم من گریه میکردم ک بچه نمی‌خوام اما الان فرق داره

ایشالا همین حس مادری رو تحربه کنی متوجه میشی چی میگم بعدا دیر میشه ها پشبمون میشی بخدا

جان منی❤️

من ۲۶ سالمه یه پسر چهارساله دارم 

و احساس میکنم جای یه نی نی دختر تو زندگیمون کمه 

روز تولد پسرم خیلی حس فوق‌العاده ای داشتم 

دوست دارم دوباره تجربه ش کنم 

اونی که تا آخر باهامه ، پاهامه 🙂🙋🏼‍♀️🌈 ‌‌       .......خدایا، من زودتر از پدرومادرم بمیرم🤲🏼🥺

قبل بارداری اینطوری بودم اما وقتی بچه ب دنیا اومد گفتم کاش زودتر باردار میشدم من گریه میکردم ک بچه ن ...

میشه بپرسم چند سالتونه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

منم ۴۴ و ۴۷ ساله ایم و عاشق بچه ها ولی دوست نداریم خودمون بیاریم و توی خونه مون جای خالی بچه حس نمیش ...

من از اینکه باردار بشم و شیر بدم هم خوشم نمیاد همش میگم اگه یه روزی بچه خواستم برم به فرزندی قبول کنم  🙂

من ۲۶ سالمه یه پسر چهارساله دارم و احساس میکنم جای یه نی نی دختر تو زندگیمون کمه روز تولد پسرم خیلی ...

خدا براتون نگهش داره 😍❤️

میشه بپرسم چند سالتونه

الان ۲۰ سالمه ۱۸ سالگی عروسی کردم همسرم از من سنش بیشتره ۱۰ سال اون بچه میخواست بخاطر سنش و من بخاطر سنم میگفتم ن و گریه میکردم با خودم میگفتم برای من خیلی زوده اما الان ک بچم ۸ ماهش شده میگم کاش همون موقع می اوردم الان با بچم خیلی جوش میخورم خیلی ارتباط خوبی با هم داریم حوصله بچه رو دارم باهاش همش بازی میکنم کل وقتم رو براش میزارم خداروشکر میکنم 

شما سنت از من بیشتره بعدا ک جلو بری دیگ حوصله و اعصاب بچه ی موقع میبینی مث امروزت نداری اقدام کن خیلی مادری خوبه خودت فکر میکنی که دیگه واقعا زن شدی مادر شدی بین بقیه ی احترام دیگ داری چون مادر شدی 

من کلا ادم سنگینی هستم تو جمع بقیه اما تو خونه خودم با همسرم مث ۲ تا بچه ایم اما وقتی بچه اومده خودمو ی زن کامل میبینم وقتی تو حمعی میرم لذت میبرم که با بچم میرم انگار بزرگ تر شدم اصن هر چی بگم تا تجربه نکنی متوجه نمیشی پیش همسرت عزیز تری چون مادر بچشی و ...

تو جمعه بقیه از پله ای ک هستی میری ی پله بالاتر چون ریشه داری تو اون خانواده 

جان منی❤️
الان ۲۰ سالمه ۱۸ سالگی عروسی کردم همسرم از من سنش بیشتره ۱۰ سال اون بچه میخواست بخاطر سنش و من بخاطر ...

ممنون عزیزم خدا نی نی تو برات حفظ کنه 

ممنون عزیزم خدا نی نی تو برات حفظ کنه

سلامت باشی

با خودت فکر کن دوست داشتی میلت کشید با همسرت حرف بزن ببین چه عکس العملی نشون میده 

بارداری خیلی دوران خوبیه تمام توجه همسرت فقط برای توعه از همه لحاظ خوب خوابیدی چیزی هوس کردی یا ن درد نداشته باشی خسته نشی و ..... 

اولین تکون بچه تو شکمت لحظه خاصیه شنیدن صدای قلبش عجیبه وقتی زایمان میکنی و اولین صدای گریشو میشنوی بغض میکنی باورت نمیشه و وقتی بچه رو میزارن بغل صورتت تو اتاق عمل و تماس پوستی داری بچت با بوی ت و تماسی ک با تو داره ساکت میشه دیگه گریه نمیکنه اصلا باورت نمیشه

و همسرت وقتی بچه ب دنیا میاد اولین بار ک بچه رو بغل میگیره خیلی لحظه احساسی و دیدنی هست 

با خودت فکر کن وقتی با بچه بقیه اینقدر خوب هستید با بچه خودتون دیگه محشر میشید ی پدر مادر عالی

ایشالا هر چی خیره برات پیش بیاد ♥️

جان منی❤️