2777
2789
عنوان

شهریه دانشگاه

137 بازدید | 13 پست

بچها قبلا تاپیک زدم

رشته ام انسانیه 

کسی میدونه شهریه دانشگاه شبانه چقدر میشه ؟

یه جا نوشته ۱۲ میلیون 

دیروز یه خانومه بهم گفت دختر من ترمی ۲ تومن میده

الان واقعا هزینه اش چقدره ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۲ نیست آزاد ۱۲ تومن ترمی ۴ تا ۶ فکر کنم

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

۲ پیام نوره

پیام نور این ترم کم کمش۴تومن۵تومنه

درس عملی هم باشه بالای۷تومن

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۱۶_instagram_b2oo.jpg                                                                                                                                                      https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۳۳_instagram_oxbj.jpg

الان آزاد شده ۱۶،۱۷ تومن شبانه یکم کمتره حالا بستگی داره شبانه کجارو میگی

وای حالا چیکار کنم ... شهر دیگه هم برم که همینقدر بیشتر میشه هزینه خوابگاه و اینا ...

من رشته روانشناسی رو میگم ...

یعنی بنظرتون ۷ تومن ۸تومن میشه شبانه؟

وای حالا چیکار کنم ... شهر دیگه هم برم که همینقدر بیشتر میشه هزینه خوابگاه و اینا ...من رشته روانشنا ...

گوگل مگه نمیاره اینارو .اسم گروه دانشگاه مدنظرت سرچ کن گروه تلگرامش پیدا کن از بقیه بپرش دقیق بهت بگن

مطمئنید؟

من خواهرم آزاد میخواست بخونه حقوق گفتن ۱۲ 

ولی شبانه مشاورش گفت نصف آزاد دیگه اطلاعی ندارم

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

هزینش 20 تا 40تومت هست  برای پزشکی 

بقیه رشته ها رنج 20 یا حتی کمتر 

حتی پزشکی شهر ما 15

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی