2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد از ۱۲ سالی که دچار حملات پانیک اتک میشم دیگه قبول کردم و پذیرفتم که این اختلال درمان قطعی نداره و با هر بحرانی که توی زندگی پیش میاد دوباره عود میکنه و فقط باید بتونی مدیریتش کنی و تلاش کنی راه های کنترلش رو یاد بگیری یکبار سال ۹۲ تا ۹۳ و یکبار سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ زیر نظر دکتر درمان شدم اما هر بار که اتفاق ناخوشایند و بدی توی زندگی برام پیش اومد دوباره حملاتم عود کرد مثلا پارسال سال بسیار بدی داشتم و دوتن از اعضای خانوادم رو از دست دادم و همین باعث شد که بیماریم دوباره عود کنه اما دیگه پیش دکتر نرفتم و فعلا تا حدودی تونستم کنترل و مدیریتش کنم

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
بعد از ۱۲ سالی که دچار حملات پانیک اتک میشم دیگه قبول کردم و پذیرفتم که این اختلال درمان قطعی نداره ...

سلام واقعا متاسفم 

امیدوارم خوب خوب بشی 

تپش قلبم داری؟

سلام واقعا متاسفم امیدوارم خوب خوب بشی تپش قلبم داری؟

ممنونم عزیزم زنده باشی بله تپش قلب شدید لرز شدید تنگی نفس حالت تهوع سرگیجه احساس گسستگی و مسخ شدن و خیلی چیزای دیگه  

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد