2777
2789
خب انگار موش ازمایشگاهیش هستیم

افرین یه چی تو همین مایه ها ....ولی ما فرشته هایی هستیم که خودش بهمون گفت مردش هستید بفرستمتون ی جا ازمایش بشید ما هم چون همیشه روی خوش خدا و خوشبختی رو چشیده بودیم گفتیم اره و اومدیم و این شد که میبینی ....

راجب هرچی میخوای حرف بزن و بگو ظالمه اما راجب خدا اینو نگو .. از خدا عادل تر و مهربان تر و منصف تر و ...

میدونی اگه بخوام منطقی و عقلانی فکر کنم خدا ظالمه

ولی اگه بخوام احساساتی و امیدوارانه و بدون پشتوانه ی منطقی و فقط واسه دلخوشیم بگم خدا مهربونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی اگه بخوام منطقی و عقلانی فکر کنم خدا ظالمهولی اگه بخوام احساساتی و امیدوارانه و بدون پشتوانه ...

خدا تو قلب ماست نه مغزمون ...و آره مغز نمیتونه یه سری چیزا رو درک کنه عزیزم ولی انگار قلب بهتر می‌تونه ...کدوم پشتوانه منطقی عزیزم .؟؟؟

بخدا اگه خود خدا نخواد من و تو حتی نمی‌تونیم انگشتمون رو روی کیبورد تکون بدیم که حتی بخوایم راجبش حرف بزنیم ،میتونه کاری کنه ما حتی نتونیم فکر کنیم ،ببین قبول دارم دنیا پر شده از آدمای سیاه و منفی ...اتفاقات و چرایی ها ،که به قول تو ذهن و منطق بعضیامون فکر می‌کنه خدا ناعدالته وگرنه برای چی ؟اما عزیزم همین الان که داری این پیام من رو می‌خونی یه نگاه به گوشیت بکن تو فقط میتونی صفحه روشن گوشیتو ببینی و پیام منو بخونی ،اما نمیتونی پشت گوشیت رو ببینی و حتی کناره های گوشیت رو هم نمیتونی واضح ببینی .و پس ببین ما همه چی رو نمی‌تونیم ببینیم فقط یک قسمتش رو میتونیم ببینیم آیا منصفانص خدارو قضاوت کنیم در حالی که همه چی رو ندیدیم ؟؟؟!