ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه ..یه انسان آگاه و با خدا هیچوقت اینکارو نمیکنه ..ولی انسانی که دورش رو آدمایی سیاه قلب گرفتن و سیاه فکر و اینم به اونا اهمیت بده چرا امکان داره همچین کاری بکنه که اشتباه محضه
چون یکی رو معلول میکنه یکی زمینگیر و بدبخت میشه .کلا جهان پر از ظلمه چه خوبی داره اخه؟ همیشه ظالمین ...
راجب هرچی میخوای حرف بزن و بگو ظالمه اما راجب خدا اینو نگو .. از خدا عادل تر و مهربان تر و منصف تر وجود ندارد عزیزه دلم ...ما حتی خودمون رو درست نمیشناسیم چه رسد به پرودگارمون ..اما یه چیزو همیشه بدون خدا دوست داره ..شاید شرایطت سخته ،خسته ای ،ناراحتی ،ادم های خوب یا آگاهی دورت نیستن ،اما بدون با تمام اینا هم خدا هم دوست داره هم عادل و منصف ....و فکر نکن نفسم از جای گرمه ،نه .منم خیلی سختی کشیدم و در حال حاظر هم واقعا شرایطم زیاد خوب نیست اما نباید امیدمون رو به خدا از دست بدیم ...حتی اگه کوچلوعه امیدت ..ولی همون خوبه