2777
2789
چرا میپرسی؟

چون الان یه خانومی رو دیدم که بیست ساله بچه ش تصادف کرده و زنده ست ولی زمینگیر شده 

و مادره بیست ساله داره بچه ش رو نگه میداره الان بچه ش چهل سالشه .

خودمو گذاشتم جای اون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خب

چون یکی رو معلول میکنه 

یکی زمینگیر و بدبخت میشه .

کلا جهان پر از ظلمه 

چه خوبی داره اخه؟ 

همیشه ظالمین خوشبختند و افراد ضعیف تا اخر عمر مورد عذاب خدا و دیگرانند 

و تا جایی که من میبینم خدا حامی ظالمانه

نه ..یه انسان آگاه و با خدا هیچوقت اینکارو نمیکنه ..ولی انسانی که دورش رو آدمایی سیاه قلب گرفتن و سیاه فکر و اینم به اونا اهمیت بده چرا امکان داره همچین کاری بکنه که اشتباه محضه

ظالم ترین نیست ولی حرفش را زده که خط قرمزش خودکشیه و روی حرفش هم میمونه

خب ظالمه که یکی رو معلول میکنه و عذاب میده 

ظالمه که به یه نفر درد و عذاب میده 

تازه بهش میگه باید تحمل کنی اگه خودکشی کنی من باز بیشتر عذابت میدم .

یه کم فکر کن کجای این خدا مهربونه؟

خب ظالمه که یکی رو معلول میکنه و عذاب میده ظالمه که به یه نفر درد و عذاب میده تازه بهش میگه باید تحم ...

من حس میکنم ما فقط یکبار ب این دنیا نمیایم ...ی بار زن ، ی بار مرد ، ی بار وضعمون عالی ی بار فقیر، ی بار حیوون ،ی بار سالم ، ی بار ناقص ....

من فکر میکنم میخواد توهمه مراحل مارو بسنجه ، میخواد میزان صبر و خداپرستیمون را درهمه مراحل بسنجه و در مجموع ی معدل بگیره و پاداش و تاوانش را بهمون بده 

چون یکی رو معلول میکنه یکی زمینگیر و بدبخت میشه .کلا جهان پر از ظلمه چه خوبی داره اخه؟ همیشه ظالمین ...

راجب هرچی میخوای حرف بزن و بگو ظالمه اما راجب خدا اینو نگو .. از خدا عادل تر و مهربان تر و منصف تر وجود ندارد عزیزه دلم ...ما حتی خودمون رو درست نمی‌شناسیم چه رسد به پرودگارمون ..اما یه چیزو همیشه بدون خدا دوست داره ..شاید شرایطت سخته ،خسته ای ،ناراحتی ،ادم های خوب یا آگاهی دورت نیستن ،اما بدون با تمام اینا هم خدا هم دوست داره هم عادل و منصف ....و فکر نکن نفسم از جای گرمه ،نه .منم خیلی سختی کشیدم و در حال حاظر هم واقعا شرایطم زیاد خوب نیست اما نباید امیدمون رو به خدا از دست بدیم ...حتی اگه کوچلوعه امیدت ..ولی همون خوبه

البته شایدم کلا خدایی وجود نداره که بخواد ظالم باشه

نبودنش که اصلا محال ممکنه پس من و تو از کجا اومدیم ....از ی اب نجس و ی تخمکی ک هیچ و پوچ ارزشی نداره ....

هست خوبم هست ، حالا اینکه هدفش سنجش ماس و ماانسانها هم ک کم صبر ...