2777
2789
عنوان

خيلي دلم گرفته

157 بازدید | 16 پست

تا چندروز ديگه ممكنه شوهرم درخواست طلاق بده اگر هم نده خودم بايد برم مهريم رو بزارم اجرا

حس خيلي بدي دارم خيلي خيلي اذيتم كرده هميشه باهام لجبازي كرد و عذابم داد

نود درصد هميشه منو به خانوادش فروخت

خيلي سختي كشيدم و تو روي همه وايستادم كه باهاش باشم

ولي الان ي ترس و حس بدي توي وجودم هست

داره با خانوادش مهموني هاش رو ميره انگار من اصلا وجودندارم واسش از بعد از عروسي كلا عوض شد

دلم خيلي گرفته

همین خانواده های شوهر برن یه استان دیگه سال به سال نیان یا شوهر ها قطع رابطه کنن با خانواده خودشون بیشتر مشکلات زندگی عروس حله

خوش بحال خودم ک سالی یکبار همو می‌بینیم

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتي عيد رو با ي پيام به خانوادم تبريك نگفت هركاري ميشد واسش كردن بااينكه از ي خانواده ي خيلي سطح پايين بوداحترام زيادي بهش گذاشتيم سرش گيج رفت

هيچ خرجي واسم نكرد هميشه كوتاه اومدم چون عاشقش بودم هميشه ازش دفاع كردم

همین خانواده های شوهر برن یه استان دیگه سال به سال نیان یا شوهر ها قطع رابطه کنن با خانواده خودشون ب ...

واقعا خوش به حالتون

من سر خواهرشوهرم دعوامون شد و از دوروز به عيد كلا منو گذاشت ورفت

امان از این خونواده ها.. یعنی اگه نباشن نصف بیشتر مشکلات زنوشوهرا حله. بعضی وقتا خانواده دختربعضی وقتام خانواده پسر.

تصمیمتون واسه طلاق جدیه؟ هشت ماهه عروسی کردین؟ اصلا نمیخواین برگردین؟

آدمی که خودشو شکست خورده نشون بده همه چیشو میبازه

منم شرایطتو واقعاا درک میکنم

جلوی بقیه روحیه داشته باش

تو هم خوشحال باش,اگه میخوای ازش جدا شی خودت رو ضعیف و افسرده نشون نده

میدونم سخته ها

ولی اگه مثل طرف مقابل بیخیال نباشی خودت اذیت میشی

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
امان از این خونواده ها.. یعنی اگه نباشن نصف بیشتر مشکلات زنوشوهرا حله. بعضی وقتا خانواده دختربعضی وق ...

اگه برم هم بايد برگردم باز

از خانوادم خجالت ميكشم اين همه با ذوق و شوق واسم جهيزيه خريدن و حالا هميشه حرص و ناراحتي عيدشون رو خراب كردم

مگه نميخواي جدا بشي

ديگه غمت چيه

خوشحال باش بابا اينجور آدما همون بهتر از زندگيت برن بيرون

خوش حال باش داري راحت ميشي

مطمئن باش چوبشو ميخوره

آيا خداوند براي بنده اش كافي نيست؟
آدمی که خودشو شکست خورده نشون بده همه چیشو میبازه منم شرایطتو واقعاا درک میکنم جلوی بقیه روحیه داش ...

خيلي دلم ميسوزه كه هيچي از زندگي نفهميدم واسش كم نذاشتم ولي منو به كوچكترين چيزها ميفروشه

خيلي عذابم داد عصبي شدم داغون شذم حالاهم زندگيم رو باختم خيلي سخته

الان يك هفتست ي زنگ بهم نزد بگه حداقل دلش رو به دست بيارم

مگه نميخواي جدا بشي ديگه غمت چيه خوشحال باش بابا اينجور آدما همون بهتر از زندگيت برن بيرون خ ...

خيلي عذابم داده ولي نميدوتم چرا احساسي شذم امشب دلم گرفته با وجود تمام كارهاش همش به اين فكر ميكنم چطور ميتونه منو بيخيال بشه و به اين فكر كنه مال اون نباشم ديگه

خيلي دلم ميسوزه كه هيچي از زندگي نفهميدم واسش كم نذاشتم ولي منو به كوچكترين چيزها ميفروشه خيلي عذاب ...

خوبه همه جوانب رو بسنجی و بیشتر رویِ زندگی خودت تا حرف بقیه متمرکز بشی

میدونم,منم خیلی وقتا فهمیده نشدم و دائم خودم کوتاه میومدم و توجه نمیدیدم

ولی از یجا تصمیم گرفتم خودم رو کم ارزش نبینم

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
خوبه همه جوانب رو بسنجی و بیشتر رویِ زندگی خودت تا حرف بقیه متمرکز بشی میدونم,منم خیلی وقتا فهمیده ...

ادم خود بزرگ بيني هست اصلا معرفت و شخصيت نداره

بخاطر ي تاب خوردن منو فروخت

اخه اصلا باورم نميشه

داشتيم زندگيمون رو ميكرديم خواهرش ي شبه اومد زندگيم رو بهم زد و با خوشحالي رفت هرچند مقصر خود شوهرم هست كه من واسش اينقدر بي ارزش بودم

دلم خيلي ميسوزه كه شكست خوردم

اگه برم هم بايد برگردم باز از خانوادم خجالت ميكشم اين همه با ذوق و شوق واسم جهيزيه خريدن و حالا همي ...

میفهمم دقیقا. خیلی حس بدیه..

باید برگردی باز؟؟  اگ اینجوریه ک جلوی ضررو هروقت بگیری منفعته