2777
2789

این همه تاپیک می‌بینم که استارتر سر مسائل مهم زندگی‌اش نظرسنجی عمومی گذاشته واقعا غصه میخورم 

درمورد رابطه‌اش با همسرش 

درمورد قبول یا رد کردن خواستگار 

درمورد ارتباطات خانوادگی 

درمورد همه‌چی از بقیه میپرسه این خوبه؟ این بده؟ 

عزیز دل من، از کجا مطمئنی درست راهنمایی‌ات میکنن؟ چرا اینقدر راحت به آدم‌های غریبه اعتماد میکنی؟ نظر عمومی نهایتا برای رنگِ شال به درد می‌خوره که بگن بع نظرشون قشنگه یا نه، تازه اونم آدم مستقلی باشید بهش اهنیت نمی‌دید و هرچی به چشم خودتون قشنگه رو می‌پوشید 

چرا میذارید درمورد ریز به ریز جزئیات زناشویی شما نظر بدن؟ من می بینم خیلی از نظرات اشتباهه خونه خراب کنه. بعد حرص میخورم چرا استارتر داره گوش میده به حرف اینا. باور کنید اگه از نزدیگ آدم‌های اینجا رو می‌دیدید حاضر نبودید با خیلیاشون هم‌کلام بشید اصلا! نمیگم همه بدن. نه کاربرهای خیلی خوب و صادق و دلسوز هم هستن. اما اکانت مجازیه! از کجا معلوم اونی که الان داره براتون نسخه طلاق یا ازدواج می‌پیچه چطور ادمیه؟ 

واقعا ممکن نیست از رو ناآگاهی نظر ناسنجیده بده ولی یه طوری حق به جانب تایپ کنه انگار نظرش خیلی درست بوده؟

ممکن نیست کسی از رو حسادت و دشمنی حرف خونه‌خراب‌کن بزنه؟ 

باور کنید ممکنه! طرف به خواهر خودش به دوست صمیمی خودش خیانت میکنه! چه تعهدی داره به یه کاربر ناشناس ضربه نزنه چه عمدا چه سهوا؟ مگه همه درمون درد شما رو میدونن؟ ولی همه میتونن بیان برای خودشون تز بدن.

خانم‌ها درمورد رابطه‌اتون کتاب بخونید 

مشاور برید 

و سعی کنید به نی نی سایت وابسته نباشید

باتشکر🩷🩷🩷

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست میگید شما 

اما اینجا صرفا جهت مشورته که شاید کسی تجربه مشابه رو داشته باشه 

وگرنه اگه کسی بخواد فقط حرف اینجا رو گوش بده دیگه از سر نادونیه

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...

منم ندیدم اکثریت نادرست بگن اگر مردی بدرد نخوره اکثریت نظرشون درسته حالا چند نفرم یچیزایی میگن ولی نظر اکثریت اغلب درسته‍

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اینکه آدم نظرخواهی کنه ایرادی نداره 

ولی طرف باید خودش بشینه به اون نظراتی که بقیه دادن فکر کنه اگه درست بود عمل کنه 

چون بالخره ممکنه ابن وسط یه نفر عاقل باشه راهنمایی خوب بکنه

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

واقعاً باید به عقل اونی که مهمترین مشاوره های مسایل مهم زندگیش رو از اینجا میگیره باید شک کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
درست میگید شما اما اینجا صرفا جهت مشورته که شاید کسی تجربه مشابه رو داشته باشه وگرنه اگه کسی بخواد ف ...

افرین. خیلیا تجربه مشابه داشتن یا دیدن میان ی نظری میدن و میرن.‌ اونایی ک همون اول میگن طلاق یا میگن بزن لهش کن یا راهش نده یا قطع رابطه مشخصه نادونن و خب ادم عاقل فرتی ب حرف نادون گوش‌نمیکنه

parasoo1989@
افرین. خیلیا تجربه مشابه داشتن یا دیدن میان ی نظری میدن و میرن.‌ اونایی ک همون اول میگن طلاق یا میگن ...

دقیقا خود مشورت گرفتن ایراد نداره 

منتهی فردی که مشورت میگیره باید عاقل باشه حرف هرکسی رو گوش نده

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

بعضی وقتا آدم از بیرون و نگاه دیگران به زندگیش نگاه کنه به نظرم بد نیست

ولی نباید نظر دیگران (مخصوصا این کاربرهاب بچه سال دبیرستانی)روی تصمیمات مهم زندگیش تاثیر بذاره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

دقیقا خود مشورت گرفتن ایراد نداره منتهی فردی که مشورت میگیره باید عاقل باشه حرف هرکسی رو گوش نده

خدایی من اینجا خیلی چیزا دبدم شنیدم یاد گرفتم. 😄گاهی رو اعتماد ب نفسم تاثیر میذاشت بیشتر میشد.‌ 

parasoo1989@
خدایی من اینجا خیلی چیزا دبدم شنیدم یاد گرفتم. 😄گاهی رو اعتماد ب نفسم تاثیر میذاشت بیشتر میشد.‌

آره منم خیلی چیزها از همین سایت که همه میگن برا خاله زنک هاست یاد گرفتم 

بازم خداروشکر که امثال شماها هستند تو نی نی سایت دیگه داشتم به کلللل ناامید میشدم

لطف دارید 

غصه‌ام می‌گیره سادگی خانم‌های نی نی سایتی رو می‌بینم 

رسما اجازه داده با نظرات غیرمسئولانه و غیرکارشناسانه گنو بزنن به زندگی‌اش 

خیلی حیفه....

درست میگید شما اما اینجا صرفا جهت مشورته که شاید کسی تجربه مشابه رو داشته باشه وگرنه اگه کسی بخواد ف ...

کاملا درست میگیدا 

ولی وقتی سیل نظرات مشابه سمتت میاد ناخوداگاه اثر می‌ذاره 

سیل نظرات هم کاملا به سن و سال کاربرها و اینکه نفرات اول چی گفتن بستگی داره 

کلا عاقلانه ایته مسائل مهم مطرح نشه اینجا