2777
2789
عنوان

افسار زندگی‌اتون رو به نی‌نی سایت نسپارید😓

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 25 پست
منم ندیدم اکثریت نادرست بگن اگر مردی بدرد نخوره اکثریت نظرشون درسته حالا چند نفرم یچیزایی میگن ولی ن ...

اکثریت با همسر شما زندگی کردن؟ اکثریت ریز به ریز اخلاقیات شما رو می‌دونن؟ اکثریت از جزئیات رابطه که هیچوقت ازش حرف نمیزنید خبر دارن؟ اکثریت ناگفته های ذهن شما و همسرتون رو می‌دونن؟ 

نمیدونن دیگه

اطلاعاتی که تو یه تاپیک ارائه میشه به شدت ناقصه

پس نظرشون ممکنه شانسکی درست در بیاد 

اما کاملا شانسه 

راه رسیدن به جواب درست پرسیدن از اکثریت نیست 

یه روز تاپیک میزنی که ۵۰ تا بچه مدرسه ای انلاینن و همه یه نسخه واحد برات می‌پیچن. چون اکثریت بودن پس درست گفتن؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اینکه آدم نظرخواهی کنه ایرادی نداره ولی طرف باید خودش بشینه به اون نظراتی که بقیه دادن فکر کنه اگه د ...

دقیقا 

مشورت خواستن ایراد نداره ولی باید حواسمون باشه افسار زندگی رو تو دست نگیرن 

وابسته شدن به نظرات بقیه است که بده 

متاسفانه دیدم که خیلی‌ها استقلال فکرشون رو از دست میدن تو نی‌نی سایت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی وقتا آدم از بیرون و نگاه دیگران به زندگیش نگاه کنه به نظرم بد نیستولی نباید نظر دیگران (مخصوصا ...

بعضی وقتا درسته 

اما متاسفانع بیشتر از بعضی وقتا رخ میده

و مشکل اینه اثر می‌ذاره 

سیل نظرات سرازیر میشه و تو نمی‌تونی جدا کنی کدومشون چه سنی بود. ناخوداگاهت اثر می‌گیره 

دقیقا مشورت خواستن ایراد نداره ولی باید حواسمون باشه افسار زندگی رو تو دست نگیرن وابسته شدن به نظرات ...

اونایی که افسار زندگیشون رو میدن دست نی نی سایتی ها بله اصلا نبابد نظرخواهی کنن اینجا

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

افرین. خیلیا تجربه مشابه داشتن یا دیدن میان ی نظری میدن و میرن.‌ اونایی ک همون اول میگن طلاق یا میگن ...

به خدا دیدم طرف میگه شک دارم شوهرم بهم دروغ میگه 

درجا گفتن قطعا دروغ میگی 

آخه تو از کجا میدونییییی 

این تهمته 

بجای اینکه کمک کنن خودش مشکل رو حل کنه درجا نسخه نی پیچنن

یه دوستی اینجا داشتم شوهرش ۲۰ سال بزرگتر بود وتوخصوصی کلی از دستش ناراحت بود

اما یکی تاپیک زد خواستگار ۲۰ سال بزرگتر

این اومد گفت من شوهرم اینجوری خیلی ازش راضیم وفلان

یعتی کاملا برعکس زندگی واقعیش

گفت من که بدبختم بزار اینم مثل من بدبخت بشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یه دوستی اینجا داشتم شوهرش ۲۰ سال بزرگتر بود وتوخصوصی کلی از دستش ناراحت بوداما یکی تاپیک زد خواستگا ...

قلبم 🥲💔

این دیگه خیلی نامردیه و متاسفانه کم هم نیست

اما جدا از این نامردی ها 

ممکنل برای خودش خوب بوده و بدون توجه به اینکه برای بقیه هم آیا خوبه یا نه نظر بده

قلبم 🥲💔این دیگه خیلی نامردیه و متاسفانه کم هم نیستاما جدا از این نامردی ها ممکنل برای خودش خوب بود ...

نه گلم،همش مینالید

میگفت اجازه هیچکاری بهم نمیده

تو همه چی محدوده

تازه طرف با پنجاه سال سن فقط یه تاکسی داشت

توی روستای اطراف شهر مستاجر بودن

بعد تو تاپیک گفت که شوهرم کاملااااا منو آزاد گذاشته!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

قلبم 🥲💔این دیگه خیلی نامردیه و متاسفانه کم هم نیستاما جدا از این نامردی ها ممکنل برای خودش خوب بود ...

من خودم چون دوبار تا پای طلاق رفتم

همیشه به اینجور خانومها میگم اول سعی کن زندگیت بسازی

روشهای جدید رو امتحان کن...

به شرایط خودت نگاه کن

شاغلی؟

بچه داری؟

وضع مالی و فرهنگی خانوادت درچه حده و....

وبعد باتوجه به شرایطت تصمیم بگیر