2777
2789
عنوان

شک به خیانت کردن شوهرم

349 بازدید | 37 پست

الان یک چند وقتی میشه که شوهرم عوض شده یعنی یازده ساله که ازدواج کردیم هنوز اینجوری باهام حرف نزده بود اینجور باهام بحث نمی‌کرد توی همه چیز خواستم میکرد و حامی ام بوده خیلی تغییر کرده یعنی حس میکنم که یکی هست با تمام وجودم حسش میکنم اما نمیتونم ببینم نمیدونم که چطور بدونم امروز صبح زود که من خواب بودم اون بیدار شده بود و با گوشیش پیام میداد که یهو گوشی زنگ خورد من با صداش از خواب بیدار شودم که زد رو بیصدا بعد من ازش پرسیدم که کی بوده است این موقع گفت نمیدونم به گوشیش نگاه کردم جای خالی بود بین شماره ها یعنی که شماره ای رو پاک کرده بوده شما بگید چکار کنم تو رو خدا راهنماییم کنید لطفآ دعاتون میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اگه کسی هم باشه ولی شما زندگیتو بخوای باید اونو بیرون کنی 

ولیییی نه با دعوا و به رو آوردن شوهرت چون اگه متوجه بشه تو فهمیدی و همچنان میخوای باهاش زندگی کنی به کارش ادامه میده

تاپیکهای خیانت این سایت نخون

داستانهای خیانت دنبال نکن

وقتی پیگیری کردی چندبار و چیزی دستگیرت نشده. الکی فکرت مشغول نکن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

حس زنانه هیچ وقت اشتباه نمیکنه قبل اینکه دیر بشه بهش بفهمون حالیته

اصلا هم اینطور نیست

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ببین اگه کسی هم باشه ولی شما زندگیتو بخوای باید اونو بیرون کنی ولیییی نه با دعوا و به رو آوردن شوهرت ...

همینو می‌خوام من سه تا بچه دارم نمیتونم لحظه ای به ناراحتی بچه هام فکر کنم 

اگه خطش همراه اوله 

برو تو گوگل سرچ کن همراه من

بعد شماره موبایلشو وارد کن یه کد به خط میاد بعد هم میتونی بری قسمت ریز مکالمات هم ریز پیام‌ها باز یه کد میاد تاریخو مشخص میکنی تمام ریزش میاد بالا

تاپیکهای خیانت این سایت نخونداستانهای خیانت دنبال نکنوقتی پیگیری کردی چندبار و چیزی دستگیرت نشده. ال ...

یعنی شما میگید دنبالشو نگیرم و بذارم این بازی ادامه داشته باشه

نظر من 

اگه حست درسته(توهم نیست،وسواس نیست و ...) و میخوای زندگی کنی،دنبال مدرک نگرد اصلا؛مدرک رو پیدا کنی و رو کنی و بمونی توو زندگی،به مرور زمان بازم این کارو می‌کنه

اگر میخوای زندگی رو ادامه بدی،سعی کن داد و بیداد و قهر(تو همون خونه خودت،کس دیگه ای نفهمه) راه بندازی و بگی تا مشاور نریم،شک من برطرف نمیشه 

ببرش مشاور و با مشاور درست کنید همه چی رو 

اگر هم نمیخوای ادامه بدی که خب معلومه دیگه