2777
2789
عنوان

شک به خیانت کردن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست
یعنی شما میگید دنبالشو نگیرم و بذارم این بازی ادامه داشته باشه

شوهرت شبها خونه نمیاد؟ خرجی ات کم شده؟ 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینو می‌خوام من سه تا بچه دارم نمیتونم لحظه ای به ناراحتی بچه هام فکر کنم

با سه تا بچه چه فکری میکنی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

رابطمون خوبه اره از اون نظرها هیچ مشکلی ندارن فقط می‌خوام اگر چیزی هست دورش کنم تا کار به جای باریک ...

بیشتر هزینه کن برا خودت و بچه ها 

معمولا اون خانما فقط دنبال پول آقا هستن و یکی براشون هزینه کنه 

نه اینجور نیست خدا رو شکر از این کارها نه فقط یک خورده رفتارش باهام تند شودن که اینجور نبوده حس بدی ...

تندشده، چون هزینه ها بالاست، اداره زندگی سخت شده، خیالت راحت خیانت نمیکنه. 

مگه سرش درد میکنه با سه تا بچه ازاین کارها بکنه، زندگی اش الکی خراب کنه

عزیز جان شما افسرده شدی یکم

از چه نظر یعنی میگی دیگه میخم محکم شوده و دیگه کاری نمیکنه

بله، حتما همین طوره، مردها تواین شرایط سخت میرن کار میکنن، بعد این فکرها بکنی درباره اش ، بفهمه ناراحت میشه 

ایشون ازصبح هرجا باشه، شب میاد کنار شما وفرزندانش، خیالت راحت خیانت نمیکنه

اگه خطش همراه اوله برو تو گوگل سرچ کن همراه منبعد شماره موبایلشو وارد کن یه کد به خط میاد بعد هم میت ...

عزیزم با گوشی خودم وارد سایت بشم بعد شماره موبایل اونو بدم درست باید این کارو بکنم

تندشده، چون هزینه ها بالاست، اداره زندگی سخت شده، خیالت راحت خیانت نمیکنه. مگه سرش درد میکنه با سه ت ...

واقعآ اینطور فکر میکنید من که از خدامه چون که یک خورده افسردگی دارم اگر چیزی ببینم و بدونم که باشه خدایی نکرده واقعا این دفعه میمیرم

با حدس گمان شک الکی خودتون اذیت نکنید تامدرکی با چشماتون ندین پس این شک ها رها کنید

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

واقعآ اینطور فکر میکنید من که از خدامه چون که یک خورده افسردگی دارم اگر چیزی ببینم و بدونم که باشه خ ...

من مگه میدونستم شما افسردگی دارید، گفتم افسرده هستی

این افکارت از افسردگی ات نشات میگیره

مطلقی پیگیری نکن

زندگی ات تلخ نکن

عزیزم با گوشی خودم وارد سایت بشم بعد شماره موبایل اونو بدم درست باید این کارو بکنم

ول کن بابا

چزهای که ذهنت درگیر کرده، روی کاغذ بنویس، کاغذ پاره کن، بگو من وقت فکر کردن به شماها ندارم، تکرار کن این کار 

من مگه میدونستم شما افسردگی دارید، گفتم افسرده هستیاین افکارت از افسردگی ات نشات میگیرهمطلقی پیگیری ...

آخه میترسم اگر پیگیری نکنم کار به جائ باریک بکشه بعد افسوس بخورم که چرا پیگیری نکردم