نه اون طوری امکان ترکیدن بدتر ه .یکیش که بترکه اون یکی آزادمیشهمیره ته واژن .مایع منی هم پخش میشه .البته یه مدل هست که زیادی زخیمه ومردها هیچ کدوم راضی نمیشن با اون میگن حسی نداریم
چرا همه مثل هم نیستن ،ولی با احتیاط هم بازم امکانش هست .تازه آیودی هم باشه امکان هست باز باردار شد .باید خیلی مواظب بود این روزا .حتی آیودی هم جنسش مزخرف شده .من بچه دومیم با قرص سیپرو کمپانن ضد بارداری حامله شدم تا یک ماه بعدش هم قرص خوردم نمی دونستم باردارم 😐
من خیلی میترسم زود باردار شم بنظرتون هم قرص بخورم هم کاندوم استفاده کنیم؟؟؟
آره خوبه .ولی قرص زیادش هم ضرر داره من می خوردم کبدم مشکل پیدا کرده .همون کاندوم جنس خوب بگیری خوبه ،اگهطوری شد قرص اورژانسی .دختر عموهام و دختر عمه هام جلوگیری کاملا موفق داشتن چند ساله باید عامل موفقیت رو ازشون بپرسم .می دونم قرص هم نمی خورن
بعضیا با جلوگیری طبیعی هم موفقن اینا خیلی شانس دارن
یادمه بچه دوم باردار شدم به خاطر مریضی که داشتم دوتا آمپول ضد بارداری زدم سه ماه پشت سر هم قرص ضد بارداری .جلوگیری طبیعی هم بود چون دکتر گفته بود منی برات ضرر داره باعث انقباض رحمی میشه (چون رحمم بعد زایمان اولم کلا در حالت انقباض بود و همه اش لکه بینی داشتم )بعد من تو چنین شرایطی باردار شدم 😐خواست خدا از همه چی بالاتره اینو قشنگ درک کردم