2777
2789
عنوان

حاملگی 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

249 بازدید | 26 پست

مگه میشه بدون دخول 🫠🫠🫠

تو نی نی سایت خیلی ها میگن شده 

ولی احتماش تقریبا صفره 

روش های جلوگیری هم میگن ب درد نمیخوره

یا قرصا خرابن‌و شبهه دارو هستن

یا کاندوما پاره میشن😂

بذارین مردم‌ هروقت خواستن با جون و دل بچه بیارن‌

نه اینطور ناخواسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون دخول احتمالش خیلی خیلی کمه 

شایدمنظورشون رابطه باوجودبکارته که امکان بارداری هم هست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

آره گلم میشه .بدون دخول .ما ماه رمضان کلا شوهرم نبود .چند روز بود بعد من پریود بودم روز آخر پاک شدم رابطه داشتیم همون روز بدون دخول یکم شاید ریخت روی رونم .بعدم بلافاصله رفتم شستم .یعنی می گم اصلا دخولی نبود .ماه بعدی پری نشدم کلی دارو گیاهی خوردم و بادکش زیر شکم اصلا یک درصد هم احتمال ندادم باردارم .دکتر رفتم به خاطر حال بدم فکر کردم سرطان دارم سنو دادم باردار بودم .به همین راحتی 💔

خیلی زور داره برای آدم 😂😂😂😂

زورنداره .اونابایدحواسشونوجمع میکردن 😂

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
این دیگه معجزست🤩

چی بگم به خدا .شوهرم قسم می خورد که من کاری نکردم .هفت ماهمه‌هنوز تو شوکم .شوهرم هم همین طور .تازه شش سال جلوگیری کردیم هیچ وقت طوری نشد .حالا خودم هم مریض و بی اعصاب موندم چه طور بچه بزرگ کنم فقط خدا کنه سالم باشه