2777
2789

از نسترن تو سالن گیوا پرسیدم گفت آموزش میکاپ به صورت خصوصی مبتدی تا حرفه ای تضمینی 8ملیون.زیاد نیس؟

میخوام برم کلاس .شما کیو پیشنهاد میکنید؟میخوام یجا دست حسابی باشه که قشنگ یاد بده تا مجبور نشم دوباره هزینه کنم برم پیش یکی دیگه.واینکه کلاس خصوصی بهتره؟؟؟

کتاب مقدس آدمبرفی ها یک آیه دارد:دلگرم نشو!⛄
اگه ميخوايي حرفه اي شي كه بعدا كاركني بايد بري وردست ه يه ميك آپ كار وايسي كلاس صرفا آموزش ه مهار ...

ولی بازم کلاس لازمه بنظرم.با وردست بودن همه چیو نمیشه یادگرفت.چون من میخوام  اصولی یاد بگیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بازم کلاس لازمه بنظرم.با وردست بودن همه چیو نمیشه یاگرفت.چون من میخوام  اصولی یاد بگیرم&nbs ...

وردستي هم مثل كلاس ه

همش داري ميبيني كه آرايشگر چيكار ميكنه 

و روي همه مدل آدمي تمرين ميكني

❤️❤️
مدرک هم میخوای؟

آره.ولی بیشتر برام این مهمه که قشنگ یاد بگیرم.کارت خوب نباشه مدرک داشته باشی به درد نمیخوره

سلام دوستان عزیزم

انواع آموزشهای زیبایی با قیمت کاملا مناسب با مدرسین حرفه‌ای و بین‌المللی رو با ما تجربه کنید.

برید و قیمت بگیرید، ما توی طرح حمایت از خانمهای هنرمند، قیمتهامون رو شکستیم

به پیج nilsou.beauty سر بزنید و به ادمین پیغام بدید❤

سمت غرب تهران هستیم.بعد از اتمام آموزش هم میتونین  برای تکرار ببشتر نکات آموزشی بیاین و در کلاسها شرکت کنید☺

آموزش کلیه خدمات آرایشگری با بروز ترین متدها، با قیمت کاملا مناسب، در کنار آموزش از ما، درآمدزایی کنید❤ برای کسب اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بفرستید و سوالات خود را بپرسید .😊