2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 8957 بازدید | 120 پست
درمانش فقط خاکشیر و اب جوش و روغن زیتون بعد دوساعت پیاده روی ... بعد 

من قرص ویتامینEزدم روزی3بار.الان خداروشکر چندساله خوب شده

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم کیست مویی دارید؟کاری هم براش انجام دادید؟

آره من داشتم عملش کردم.عمل باز.یعنی بخیه نزد جای عملوتاخودش بسته بشه.من خوب شستوشوندادم زخممو.عفونت کرد و گفتن باز عود کرده عمل میخواد.ولی من دیگه تحمل تداشتم عمل کنم پیگیرش نشدم

سلام ببخشید شما برای درمان مجدد کیست مویی چکار کردید؟

هیچ کار!!! گفت عفونت کرده جای زخم.

منم تا یه مدت قشنگ داخل زخمو با باندو شامپوبچه شستوشودادمو خشک کردم باز رفتم دکتر گفت نه بایدعمل کنی.منم دیگه تحمل عملونداشتم. زخم بسته شد ولی سالی یه بار یهو میبینی فشار بهش اومده مثلاتومسافرت که زیادتوماشین میشینم کمی(به اندازه یه خط باریک وسطحی)باز میشه.مثل الانم😧.دوروز بعدم بسته میشه

خاک توسرش

بهترین راه بدون درد و خونریزی که میشه کیست مویی رو از بین برد، درمان با لیزر است که من انجامش دادم و خیلی هم راضیم. پیشنهاد می کنم بهت قبل از هر اقدامی مطلب این سایت (بیچشک) که خیلی مفصل و کامل درباره کیست توضیح داده رو بخون. نظر دیگه ای که دارم اینکه مشکلی که برات پیش اومده رو دست کم نگیرش.

بهترین راه بدون درد و خونریزی که میشه کیست مویی رو از بین برد، درمان با لیزر است که من انجامش دادم و ...

لیزر اصلا خوب نیست من لیزر انجام دادم در کمتر از چند ماه عود کرد و مجبور شدم عمل باز انجام بدم بهترین روشش عمل بازه

ببخش عزیزم اگه میتونی جواب بده.عمل بسته درد داره؟منظورم با بخیست.وقت دستشویی رفتن و نشستنو... اون ق ...

عزیزم من عمل بسته انجام دادم خیلی سخته یک ماه بخیه ها رو داشتم رو‌به پشت نمیتونستم دراز بکشم اصلا نمیتونستم بشینم مفاصلم دیگ خشک شده بود بعد کلی سختی دو ماه بعد عفونت کردعود کرد رفتم‌ دکتر عمل باز انجام داد این کیست بهترین راهش عمل بازه اشتباهه منو نکن منی ک‌دوتاشو تحربه کردم میگم عمل باز راحت تره میتونی دراز بکشی بشینی ولی با احتیاط

منم عمل کردم بسته شده ولی یکم‌بهش فشار میاد یا ورزش میکنم ترشح میکنه نمیدونم چیکار‌کنم‌ ۱۰ کیلو وزن ...

منم اینجوری بودم.با فشار باز میشد.ولی فعلا خداروشکرمشکلی ندارم.خودمو چشم نزنم. ورزش کن .من شبایک ساعتونیم میدوم.لباس زیر نپوش خیلی.زودب زودم عوض کن.فکرکنم من بخاطراینکه عفونت زنانه داشتم و قرص خشک کننده میخوردم خشک شد ودیگه باز نشده.حدس خودمه

ولی من خیلی درد کشیدم چه توی عمل چه بعدش

اتفاقا یکی ازآشناهم عمل کرد میگفت دردکشیدم.یه بارم غش کرده بود!!!! ولی من اصلااااا دردنداشتم. حتی مسکنامو از روز دوم استفاده نکردم. فقط ظاهرش ترسناک بود😨

اتفاقا یکی ازآشناهم عمل کرد میگفت دردکشیدم.یه بارم غش کرده بود!!!! ولی من اصلااااا دردنداشتم. حتی مس ...

وای منم غش کردم حین عمل چون با لیدوکاین سر کردن و کیستم عفونت داشت باعث شد بی حس نشم مردم و زنده شدم چند ساعت بعد عمل ب خودم میلرزیدم فقط و گریه میکردم

اتفاقا من یبوست شدید گرفتم حدود1ماه.و بعدش شد شقاش که اونم خیلی بد بود.افتضاح در افتضاح. ولی خداروشک ...

سلام عزیزم الان کیستت چطوره؟ من شوهرم میخاد عمل کنه خیلی میترسم؟میشه راهنماییم کنی اسفند ماه روغن سیاه گزاشتم تخلیه شد الان باز عود کرده