2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 8957 بازدید | 120 پست
آره ازامشب بزارصبح بازش ميكني ميبيني ورمش كمترشده عفونتوكشيده

مرسی از راهنماییتون.شما استفاده کردی؟من مشکلم با بازموندن زخمه.چقدطول میکشه بسته بشه بازم

دردم از یار است و درمان نیز هم
بخیه زده؟ عفونت کرده بوده؟؟ الان چندوقته؟؟؟

اره عفونتش مث تاول بود...دردمیکرد...بعدش دکتررفتم گفت وقتی تاول ترکیدبایدعمل کنی...خلاصه عمل کردم...شش سانت خالی کردن باپنج تابخیه بزرگ....دوماه کشیدتاخوب شم...خیلی بدبود...شایدده سال پیش....دکترگفت بایدمرتب موهای اون قسمتوبزنم تادوباره برنگرده توپوست وعفونت کنه....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شایدبخیه کنن...

آخه این قسمتی که کیست میشه جاییه که سخته بخیش زد.یعنی عملا خراب میکننو کجوکوله میشه.من خودم درخواست بخیه داده بودم به جراحم ولی باز گذاشت زخمو.گفت کیستت کوچیک بوده و اون قسمت زشت میشد من به نفعت کار کردم

آخه این قسمتی که کیست میشه جاییه که سخته بخیش زد.یعنی عملا خراب میکننو کجوکوله میشه.من خودم درخواست ...

واسه من پنج سانت خالی کردن....بخیه پنج تازدن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
واسه من پنج سانت خالی کردن....بخیه پنج تازدن

ببخش عزیزم اگه میتونی جواب بده.عمل بسته درد داره؟منظورم با بخیست.وقت دستشویی رفتن و نشستنو...

اون قسمت بد بخیه نشده؟ جای بخیه بمونه منظورم نیست منظورم اینه ناهمواربشه.

ببخش عزیزم اگه میتونی جواب بده.عمل بسته درد داره؟منظورم با بخیست.وقت دستشویی رفتن و نشستنو... اون ق ...

ناهموارکه شده....دستشویی هم که خیلی سخت بود....دوماه خوابیده بودم....مال من فک کنم خیلی افتضاح بوده عفونتش....

[QUOTE=56130177]ناهموارکه شده....دستشویی هم که خیلی سخت بود....دوماه خوابیده بودم....مال من فک کنم خیلی افتضاح بوده ...[/

پس درد داره بسته.ایشالا که دیگه عود نکنه مال شما.واقعا مشکل بدیه.مرسی از راهنمایی باصبروحوصلت عزیزم

[QUOTE=56130177]ناهموارکه شده....دستشویی هم که خیلی سخت بود....دوماه خوابیده بودم....مال من فک کنم خ ...

اره درد داره....خواهش میکنم....خداکمکت کنه گلم

[QUOTE=56130177]ناهموارکه شده....دستشویی هم که خیلی سخت بود....دوماه خوابیده بودم....مال من فک کنم خ ...

درد نداره خعلی خفیف ولی خب دستشویی رفتنش خوب شدنش همش استرسه دیگه ... فک کن خود داروهایی ک تو بیمارستان چ حین عمل چ بعدش باعث یبوسته ... بااون وضعیت یبوستم بگیری دیگه بلید تنت ریش ریش بشه 😣

درد نداره خعلی خفیف ولی خب دستشویی رفتنش خوب شدنش همش استرسه دیگه ... فک کن خود داروهایی ک تو بیمارس ...

اتفاقا من یبوست شدید گرفتم حدود1ماه.و بعدش شد شقاش که اونم خیلی بد بود.افتضاح در افتضاح. ولی خداروشکرشقاقودرمان کردم.