2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 8957 بازدید | 120 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام شما کیس مویی تون ک عمل کردین بازم برگشته

نمیدونم راستش!! بعدازعمل رفتم پیش دکتر گفت عفونت کرده وباید زخم دوباره باز بشه.منم گفتم نمیخوام. دیگه اصلاسراغش نرفتم. نمیدونم فقط عفونت داشت یا کیست برگشته بود؟! 

هنوز بعداز چندسال اگه بهش فشاربیاد دردمیگیره مثلازیادتوماشین نشستن

دردم از یار است و درمان نیز هم
اها متورم ک نیست ترشح داره باز؟

نه دیگه مثل قبل نیست. 

بسته شده ولی گاهی مثلا سالی یه بار میبینی زخم میشه ترشح کمی داره بعدباز تموم میشه

اها متورم ک نیست ترشح داره باز؟

شما احساس میکنید دوباره عود کرده؟ دکتر نرفتید؟ من شنیدم طب سنتی هم دارو داره ولی امتحان نکردم

من برای درمان کیست میرم پیش دکتر فرح ابطحی دکتر خوبی هستن. البته من ساری زندگی می کنم . 

برو پیش یه متخصص تو شهر خودتون ببین چی میگه . البته فک کنم دکتر ابطحی مشاوره آنلاین هم داشته باشن 

https://drfarahabtahi.com/

دختر من ۱۴ سالش بود که کیست مویی درآورده بود که فکر عملش منو خیلی اذیت میکرد که خداروشکر توسط دوستان با یه دکتر طب سنتی  بنام آقای دکتر  کاظمی آشنا شدیم که واقعا همه جوره کارش درست بود و حدودا تو‌ی چند دوره دخترمو درمان کرد که دیگه الآنم هیچ مشکلی نداره  شمارشو براتون میگذارم

09367461816

دختر من ۱۴ سالش بود که کیست مویی درآورده بود که فکر عملش منو خیلی اذیت میکرد که خداروشکر توسط دوستان ...

دوستان این تبلیغه.اعتماد نکنید