2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 8957 بازدید | 120 پست
سلام عزیزم الان کیستت چطوره؟ من شوهرم میخاد عمل کنه خیلی میترسم؟میشه راهنماییم کنی اسفند ماه روغن سی ...

سلام عزیزم. من عمل بازانجام دادم.خوب شستوشوندادم فقط میرفتم حموم فکرمیکردم کافیه.ولی نبود.باید یه چیزی مثله لوله خودکار رو بگیری سرشو باند تمیز بذاری بعد شامپوبچه بزنی داخل زخموبشوری. اگه بعداز عمل اینجوری تمیزش کنی احتمالا خوب بشه

من عفونت کرد گفت بیا عمل کن بازدیگه نرفتم.خوب بسته نشد میبینی یهو چندماه یک بار یه سوراخ ریز بازمیشه دوباره بسته میشه. دفعه اولو ک حتما عمل کنه ولی مراقبت خیلی زیادی میخواد.شوهره خواهرشوهرم هم عمل کرد اون عسل کاملا طبیعی میزد بهش ک زودترخوب شه.نمیدونم چطوره اون

دردم از یار است و درمان نیز هم
سلام عزیزم الان کیستت چطوره؟ من شوهرم میخاد عمل کنه خیلی میترسم؟میشه راهنماییم کنی اسفند ماه روغن سی ...

برامن زخمش اصلااااا دردنداشت.حتی مادرم با باند داخلشوتمیزمیکرددردنداشتم مسکن هارو هم ک داده بودنخوردم. از زخمش نترسی. فقط مراقبته بعدیش مهمه واینکه دکترکامل تخلیش کنه. حتما حتما چندروز قبله عمل و یه مدت بعده عمل هم مایعات بخوره فقط.من یبس شدم برای اولین بارتوعمرم😣اونم حدود1ماه شایدم بیشتر. از کیسته بدتربود.شقاق گرفتم ک بسختی خوب شد لعنتی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر هستی ؟

من همونجایی که کیست مویی در میاد درد شدید دارم یه سری التهاب و ورمم دارم ولی نمیدونم دقیق کیست مویی چطوریه ؟۳ روزه بهش مبتلا شدم امونمو بریده 🤦‍♀️ 

سلام استارتر هستی ؟ من همونجایی که کیست مویی در میاد درد شدید دارم یه سری التهاب و ورمم دارم ولی نم ...

انشالله ک نباشه. ولی احتمالا هست.سرباز نکرده ورمو درد داره. برا من یهویی شد.وقت  نشستن دردمیگرفت ولی بعداز چندروز باز شدو کمی چرک بیرون میداد. دیگه رفتم دکتر گفت کیسته

بابا ادم بدونه با عمل ریشه کن میشه میره عمل میکنه نه اینکه دوباره همون اش و همون کاسه اخه

عزیزم دردنیای داروهای شیمایی و جراحی درمانی وجود نداره و فقط تا آخر عمر بیمه ی داروهای شیمایی هستیم .هرنوع بیماری که خودت و اطرافیانت دارند درمان قطعی داره گلم به این شماره درواتساپ مراجعه کن تاراهنماییت کنند برای درمان های بدون بازگشت 09199354404 روزت پراز شادی و ثروت عزیزم