2777
2789
به دنیادل نبندمیخوای دلت آروم بشه برای دنباله...‌

چرااینجوری تایپ میشه درست مینویسما،برای دنیابه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دیروز تصمیمم جدی بود الآنم قرص گرفتم

یه بسم الله بگو 

بخدا همه درد میشکن از سن کم هرکس یه دردی داره من اینقد اذیت شدم ۱۶ سالم بود شوهر کردم الان ۱۸ سالمه اینقد استرس کشیدم موهام داره می‌ریزه 

دورت بگردم صبوری کن فقط درست میشه با خدا حرف بزن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

بخدا دیگه راهی نمونده

مونده عزیزم

همیشه روزنه امیدی هست

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
نه مجردم از دست پدر مادر بی رحمم

وایییی اسیییی نگو که دلم خونه ازشون فقط مایع بدبختیو شرمساریع منن 

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

هرجا رسیدم ته خط چاره مو تو خودکشی میدیدم نشستم از ته دل با خدا حرف زدم از ته دل گریه کردم و ازش خواستم خودش کمکم کنه هربار خدا واقعا نجاتم داد.

زیارت عاشورا بخون و خدارو به حرمت خون امام حسین قسم بده شک نکن که نتیجه میگیری

میشه بگی آرزوی این دنیا خسته شدی

میشه بگی آرزوی این دنیا خسته شدی

ازچی

وایییی اسیییی نگو که دلم خونه ازشون فقط مایع بدبختیو شرمساریع منن

بخدا جرات نمیکنم ازدواج کنم میگم غربیه خوبه میگه نه فقط خودی خوبه چون لازم نیس ما چیزی بگیریم

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
اید تلگرامتو بده چت کنیم عزیزم

Elahe_vosouq

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره