2777
2789
پدر و مادر صلاح ادمو میخان ولی ما صلاح خودمون رو در چیز دیگری میبینیم یه مقدارش به خاطر تفاوت نسلیه ...

حجاب مثلا برای ما مهمه ولی برای پدر مادرا نه 

بیشتر ملاکشون چیزیه سختی برای تو نباشه یا زندگی براشون سخت نشه

پدر و مادر صلاح ادمو میخان ولی ما صلاح خودمون رو در چیز دیگری میبینیم یه مقدارش به خاطر تفاوت نسلیه ...

اصلا دیگه مهم نیس

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حجاب مثلا برای ما مهمه ولی برای پدر مادرا نه بیشتر ملاکشون چیزیه سختی برای تو نباشه یا زندگی براشون ...

ببین بابام ی دیوونه س دست ب زن داره 

حرف حالیش نمیشه دیوونه مون کرده

اصلا نمیزاره برم بیرون بخدا دیوونه شدم همه هم سن سالای من ازادن من مثه زندانیا هم تو خونه خیلی هم جن ...

چندسالته

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
باز خوبه درس میخونی وضعیت منو ببینی جرات نمیکنم ی لیوان آب بخورم بدون اجازه شون

به خدا قسم به همین راحتی درس نخوندم. وقتی بابام دستم‌کتاب میدید پرت میکرد اونور. مجبور بودم روزا قبل اینکه بیاد خونه تند تند بخونم شبا هم زیر نور گوشی میخوندم‌. با هزار تا بدبختی دیپلممو گرفتم الانم اینجوری جواب زحماتم داده میشه😭

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

اصلا نمیزاره برم بیرون بخدا دیوونه شدم همه هم سن سالای من ازادن من مثه زندانیا هم تو خونه خیلی هم جن ...

محردی میخای خونه دار بشی؟

چجوری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شما راه حلی داری؟ یعنی من تاحالا بهش فکر نکردم خب منم خسته۸شدم

منم خسته ام  ، اکثرا خسته هستن     زندگی همه سخته  امدیم همه برای سختی کشیدن  و بزرگ شدن  حکمتش و فقط خدا داند   همینطور که امدیم  یک روز هم میریم با خواست و اراده ی خدا  

فکر کنم کسیو دوس داری درسته ؟

نه کسی تو زندگیم نیس ببین تو اینقدر آزادی فک می‌کنی تو زندگی من کسیه ولی نه نیس

من یه کوچولو آزادی ندارم حق حرف ردن ندارم

به خدا قسم به همین راحتی درس نخوندم. وقتی بابام دستم‌کتاب میدید پرت میکرد اونور. مجبور بودم روزا قبل ...

خدا لعنتشون کنه