سلام دوستان، من هفته ۳۰ ام بارداری هستم، تو سونوی آخرم متخصص پریتانولوژی احتمال وجود دیسپلازی استخوان رو دادن، الان خیلی ناراحتم و حال خوبی ندارم؛ کسی هست که شرایطش مثل من باشه و بتونه راهنماییم کنه؟
من توی بارداری دومم این مشکل رو داشتم و توی ۱۹ هفته سقط قانونی انجام دادم عزیرم
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
من توی بارداری دومم این مشکل رو داشتم و توی ۱۹ هفته سقط قانونی انجام دادم عزیرم
نمیدونم چرا الان باید همچین تشخیصی بدن؛ سونوهای قبلیم مشکلی نداشته، نه NT و نه آنومالی؛ الان هم که تایمی نمونده؛ خیلی میترسم یه بچه مشکل دار به دنیا بیاد
نمیدونم چرا الان باید همچین تشخیصی بدن؛ سونوهای قبلیم مشکلی نداشته، نه NT و نه آنومالی؛ الان هم که ت ...
ایشالا که مشکل جدی نباشه سونوهارو جای معتبری رفتید؟من هفته ۱۲ شک کردن و هفته ۱۵ قطعی تشخیص دادن
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
ایشالا که مشکل جدی نباشه سونوهارو جای معتبری رفتید؟من هفته ۱۲ شک کردن و هفته ۱۵ قطعی تشخیص دادن
سونوهارو از اول پیش دکتر مومنی تو میلاد غرب انجام دادم ک ماه هشتم مشکوک شدن (البته بی اخلاقی هم کردن آخرین بار گفتن تو ماه هفت هم این مشکل بوده و من بهت نگفتم فک میکردم رفع میشه) هفته بعدش رفتم صارم ک اونم همچین تشخیصی رو داد… ولی خب هنوز مشکوکن و قطعی نیست
سونوهارو از اول پیش دکتر مومنی تو میلاد غرب انجام دادم ک ماه هشتم مشکوک شدن (البته بی اخلاقی هم کردن ...
ایشالا که مشکلی نداره و اگرم باشه جزئی باشه مال من زود تشخیص دادن شدید بود