2777
2789

شوهرم مدیر یک شرکت خیلی هم خوش صحبت همیشه گوشیش رمز به دختر بیست ساله که یک سال کارمندش تو دایرکت اینستاش چندتا پیام عاشقونه از پیج ای دیگه برای فرستاده بود بعد به جا دختره نوشته بود این حرفا جاش اینجا نیست عشقممممم

دارم میمیرم بروش آوردم میگه برای چی گوشیم گشتی صدتا قسم که رابطه ای نبوده

مامان صدرا زهرا  فروردینی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلا سر خودت نیار ، بلارو سر اون بیار

هیچکی گردن نمیگیره تازه میگن تو برای چی رفتی تو گوشیم هر باغچه ای تهش کرم نباید میگشتی هیچی هم نیست

چه قدر سخت و دردناک ، دست پیش و گرفته پس نیوفته که میگه گوشیمو گشتی .واقعا نمی‌دونم چی بگم):ولی ارزش ...

خودم کپ کردم تو اوووووج اعتماد اینو دیدم هنگ کردم

چرا بلا سر خودت بیاری

دختر رو پیدا کن...به چهار قسمت مساوی تقسیمش کن

شوهرت ببینه  کارتو دبگه میشینه سرجاش

بترسی عقب نشینی کنی کلاهت پس معرکه اس

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چرا بلا سر خودت بیاریدختر رو پیدا کن...به چهار قسمت مساوی تقسیمش کنشوهرت ببینه کارتو دبگه میشینه سر ...

به دختره پیام دادم میوه میرم ازت شکایت میکنم تهمت زدی همه این وسط طلبکارن

نمیدونم والا خدابهت جوری کمک کنه از گناه دور شی یه بنده خدایی مث شما بود متنها جلو چشم زنش  زن میبرد خونشون و رابطه….آخرش بدجوری مرد خیلی بد الان دوتابچهاش و زنش شاهانه زندگی میکنن زنه هم خیلی خوشگل‌تر وشادترشده

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بدبخت میشی ازمن به تونصیحت فردا همین گاگولی که نابودت کرد بفهمه با تیپا بیرونت میکنه مسخره خاصو عامم میشی

فقط نگرانت شدم تایپکو قفل کردی اینجابرات گذاشتم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بدبخت میشی ازمن به تونصیحت فردا همین گاگولی که نابودت کرد بفهمه با تیپا بیرونت میکنه مسخره خاصو عامم ...

ممنون عزیزم 

نه هی لعنت شیطون میکنم فقط در حد فکر ایشالا که به واقعیت نمی‌رسه الآنم فکر میکنم چون داغ خیانتم خیلی تازه ست سر بشه منطقی میشم در حدی که دیشب میخواستم بلا سر خودم بیارم