شوهرم مدیر یک شرکت خیلی هم خوش صحبت همیشه گوشیش رمز به دختر بیست ساله که یک سال کارمندش تو دایرکت اینستاش چندتا پیام عاشقونه از پیج ای دیگه برای فرستاده بود بعد به جا دختره نوشته بود این حرفا جاش اینجا نیست عشقممممم
دارم میمیرم بروش آوردم میگه برای چی گوشیم گشتی صدتا قسم که رابطه ای نبوده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نمیدونم والا خدابهت جوری کمک کنه از گناه دور شی یه بنده خدایی مث شما بود متنها جلو چشم زنش زن میبرد خونشون و رابطه….آخرش بدجوری مرد خیلی بد الان دوتابچهاش و زنش شاهانه زندگی میکنن زنه هم خیلی خوشگلتر وشادترشده
برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
بدبخت میشی ازمن به تونصیحت فردا همین گاگولی که نابودت کرد بفهمه با تیپا بیرونت میکنه مسخره خاصو عامم ...
ممنون عزیزم
نه هی لعنت شیطون میکنم فقط در حد فکر ایشالا که به واقعیت نمیرسه الآنم فکر میکنم چون داغ خیانتم خیلی تازه ست سر بشه منطقی میشم در حدی که دیشب میخواستم بلا سر خودم بیارم