نایلین۲۰۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1283 عنوان اگه فردا فتا برام کاری نکنه خودمو میکشم 204 بازدید | 14 پست همین😔از خودم متنفرم از زندگیم از احمق بودنم اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده 1404/06/14 | 17:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نایلین۲۰۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1283 چرا عزیزم چیشده تاپیک قبلمو بخون کنکوری بودم با ی مردی بودم ک همسن بابام بود الان میگ باید باهام بخوابی اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده
نایلین۲۰۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1283 دور از جونت آن شالله که اوکی میشه هیکی درست نمیشع کم خودم بدبخت بودم بدبخت تر هم کروم خودمو اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده
shkofeh عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 3192 هیکی درست نمیشع کم خودم بدبخت بودم بدبخت تر هم کروم خودمو خدا نکنه عزیزم به خدا توکل کن اونه که انی همه چیز درست می کنه حتی بهتر از قبلش
نایلین۲۰۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1283 خدا نکنه عزیزم به خدا توکل کن اونه که انی همه چیز درست می کنه حتی بهتر از قبلش دعا کن برام اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 11796 من تایپک قبلت رو کمی خوندم.شما اول دوتا سیمکارت بگیر .برو یکیش رو بنداز گوشی مامانتودومی گوشی خودت.دیگه شاید نتونه شماره هاتون رو پیدا کنه.اگه دیدی نشد هر چی پیام .تهدید و...میفرسته ببر فتا .خجالتم نکش.
نایلین۲۰۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1283 من تایپک قبلت رو کمی خوندم.شما اول دوتا سیمکارت بگیر .برو یکیش رو بنداز گوشی مامانتودومی گوشی خودت. ... مشکل سیم کارت نیس مشکل اینه میترسم واسع دوس پسرم بفرسته بنظرت مخ دوسپسزم رو بگیرم به کار که اینستاشو دلیت کنه )ک خیلی احتمالش کمهو بعدش خط عوض کنمیا فردا مستقیم برم فتا اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 11796 مشکل سیم کارت نیس مشکل اینه میترسم واسع دوس پسرم بفرسته بنظرت مخ دوسپسزم رو بگیرم به کار که اینستاشو ... مخ دوست پسرتم کار کن .فتاهم برو حتما .ولی نزار دوست پسرت بفهمه
نایلین۲۰۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1283 مخ دوست پسرتم کار کن .فتاهم برو حتما .ولی نزار دوست پسرت بفهمه ببین رفتم فتا گفتن هیچ غلطی نمیکنه ادن فقط میخواد واکنش تورو بسنجه راست میگه دو سه ساله هی پیام میده بلاک میکنم الان واکنش نشون بدم میبینه ضعفم اینجاس دیگ ول نمیکنه وکیل هم پرسیدم گفت میتونی اظهار نامه بفرستی واسش دلی چون بار اوله فیلم میفرسته واکنش نشون نده نفهمه ترسیدی ک ول کنت نمیشهاگه دویاره و سه باره تکرار شد بعد اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 11796 ببین رفتم فتا گفتن هیچ غلطی نمیکنه ادن فقط میخواد واکنش تورو بسنجه راست میگه دو سه ساله هی پیام میده ... اهان خوب کاری کردی.بارکلا.نترس .از هیچ احدی نترس.دور برمون پر از اشغاله باید مواظب باشیم همگی
نایلین۲۰۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1283 اهان خوب کاری کردی.بارکلا.نترس .از هیچ احدی نترس.دور برمون پر از اشغاله باید مواظب باشیم همگی آره وافعا اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده