2777
2789

برای عروسیم رفتم ارایشگاه نوبت زدم ۳ تومن بیانه دادم تو‌دفترش نوشت یه کاغذ هم به من داد 

کاغذه رپ انگار گذاشتم تو ماشین همسرم‌.عروسیم بهم خورد جدا شدم رفتم ارایشگاه میگه پول و نمیدیم باید بیای خدمات انجام بدی 

رفتم خدمات میگه حتما باید برگه باشه.میگم ایناها اسمم توی لیست هست میگه آره اما باید حتما برگه باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو اتحادیهدر حد اون پول کراتین یا رنگ کن

اتحادیه برم‌بهشون میگن؟

آخه خدارو خوش نمیاد رفتم بگ‌گراند سفارش دادم برای جهنم بیانه دادم الان ۶ ماهه گفتن آقا جهنم بهم خورد پولمو بده هی امروز فردا میکنه 

پرده سفارش دادیم اصلا پولمونو نداد مامانم اینا رفتن برای خودشون‌پرده اوردن

ارایشگاه که اینطوری 

خب چیکار کنم عروسیم بهم‌خورد 

بیعانه رو برا همین میگیرن که کنسل نکنی دیگه.بعد پس نمیدن.طبیعیه

حتی خدماتم نمیده بهش اخه میگه باید رسید باشه در صورتی که اسمش تو دفتر ارایشگاه هست مطمعنا رسید واریزش هم میتونه اسی از همراه بانکش در بیاره چرا دارن مشتری اذیت میکنن حتما رسید کاغدی باشه 

پول را چطوری دادی؟کارت کشیدی ؟پرینت بگیر ببر بگو‌پولم را ندی شکایت میکنمدوباره که دفتر را نشونت داد ...

اره کارت کشیدم 

نمیخوام دردسر بشه و دعوا و این چیزا حوصلشو‌ ندارم 

اما خب ۳ تومن هم پول کمی نیست خیلی ها پولمو ندادن سر بهم خوردن جشن.

اتحادیه برم‌بهشون میگن؟آخه خدارو خوش نمیاد رفتم بگ‌گراند سفارش دادم برای جهنم بیانه دادم الان ۶ ماهه ...

در واقع بیعانه میگیرن که اگه عروسی یا هرچیزی بهم خورد ضرر نکن و معمولا بیعانه رو هیچ جا پس نمیده

اتحادیه برم‌بهشون میگن؟آخه خدارو خوش نمیاد رفتم بگ‌گراند سفارش دادم برای جهنم بیانه دادم الان ۶ ماهه ...

اره حتما اتحادیه برو .اگه اون ۳ تومن هم از حساب خودت زدی پرینتش ببر 

ای بابا چرا ارایشگرها دارن انقدر وجهه شون خراب میکنن روزی نیست تو نی نی سایت تاپیک نبینیم از کارای د ...

🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی کارشون بده 

بگ‌گراند سفارش دادم پولمو نداد الان ۶ ماهه گفتن جشنم بهم خورده ارایشگاه نداد پرده سفارش داده بودم پولمو نداد تا خانوادم رفتن پرده برای خونه خودشون گرفتن 

خب عزیزم گفت بیا خدمات رفتم انجام نمیده خب چیکار کنم عروسیم بهم خورد اخه انصاف نیست بخدا

این رسما دزدی هست دیگه باور کن خدماتم بری بگیری باهات گرونتر حساب میکنن تا سه تومنت پایمال بشه برو اتحادیه با پرینت حسابت