2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشگاه گلستان قبول شده بودم

خیلی پرس و جو کردم 

از دانشجوهای اونجا پرسیدم 

گفتن امکان اینکه خوابگاه دولتی بهت برسه خیلی کمه 

اکثرا با وجود روزانه بودن رفته بودن خوابگاه های خودگردان یا خونه گرفته بودن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

شما به خودت خوابگاه رسید؟میشه ایدی بدی چند تا سوال از گرگان دارم

من رفتم آزاد 

از دانشگاه گلستان انصراف دادم 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

چی میخوای بخونی؟ 

یه گروه داخل تلگرام هست به اسم گروه همفکری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان 

سرچ کن پیداش میکنی

از اونا بپرس 

آها کلن نرفتید ؟

نرفتم 

مرسی عزیزم

فدات 

زنگ بزن از خود دانشگاه هم بپرس چون عدم تعهد در ارائه خوابگاه داره این دانشگاه 

یه وقت انتخابش نکنی و بدون خوابگاه بمونی 

فدات زنگ بزن از خود دانشگاه هم بپرس چون عدم تعهد در ارائه خوابگاه داره این دانشگاه یه وقت انتخابش نک ...

ببین یه دانشگاه گفته ولی اون دانشگاه علوم کشاورزی جیزی نگفته باید زنگ بزنم چون جز اولویتامه 

2790
2778
2791
2779
2792