2777
2789
عنوان

عکس پروفايل

363 بازدید | 11 پست

ما تازه ازدواج کردیم، عروسی و....

بعد شوهرم دیشب عکس دست منو خودشو گذاشته بود پروفايلش صبح داداشم پی ام داده بود که عکس دست خواهرمو از پروفایلت بردار استغفرالله.....

بهش گفتم بردار گفت ولش کن بابا. بعد من خودم عکسو برداشتم ناراحت شد ولی به رونیاورد،کارم اشتباه بوده،،،؟؟؟

یه موضوع دیگه اینکه من یه تومنی شاباش جمع شد از عروسیم حالا شوهرم هی به شوخی و جدی میگه بده من پولاتو،جالبه که اصلا حرفی از پولای خودش نمیزنه،،،بعدم میگه اگه ندی یعنی دوسم نداری!!!! یبار میگه بده برات یه گوشی بهتر بخرم یبار میگه نصفشو بده هفتهدیگه پول میذارم روش برات گوشواره میخرم!!!!! هی رومخمه،یه بار میگه همه رو بده بهت تراول پنجاهی میدم!!!

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه عکس دست چی بود که توی ذوق همسرت زدی؟! همسرت باید از داداشت واست مهم تر باشه. برای مسائل مالی هم از حالا حرفات و بزن.بگو بهش میخوای چیکار کنی که دیگه نگه.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

😐 داداشت دخالت بیخود میکنه ها 😐 اولا عکس پروفایل دست شما ....اول از همه ب خودتون مربوطه نه داداشت و شوهرت ... دوما .... شوهرت گذاشته دیگه حالا، دخالت برادرت یعنی چی؟ به یه دست میگه استغفرالله؟😒

نباید عکسو برمیداشتی

اگه خواهرشوهرت به پروفایل تو گیر بده تو عکس برمیداری اگه شوهرت برداره بدت نمیاد خب اینم همونه عزیزم

پولارم خودت براش نقشه بکش بگو میخوام فلان کار کنم ک دیگه کاریت نداشته باشه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

اووو شوهر من باشه خیلی ناراحت میشه از اول قول دادیم همیشه هوای همو داشته باشیم کسی دخالت نکنه و حرفی زد بزنیم تو دهنش...برا پولم موقع عروسیم شاباش من و اون نداشت،پول من پول اون بود،پول اون پول من...شاباشای هم اون هم من دست مامانم میدادیم،فرداشم مامانم همو رو داد به خودمون

به داداشت اصلا مربوط نیست دومادشون عکس پروفایل چی میزاره همونطور که به شما مربوط نمیشه عکس پروفایل زن داداشتون 

در مورد پول هم هرجور فکر میکنی درسته انجام بده

و‌اینکه شما هم خیلی اشتباه کردی برداشتی 

از الان یه چارچوب دونفره برای خودتون بزارین که کسی دخالت نکنه تو امور زندگی خصوصی‌تون والا از دو روز دیگه باید منتظر نظر بقیه افراد فامیل در مورد خودتون باشین

♥️اَبَـر قدرت منــم .!!چون کـسی مثل تـومرا دوست دار‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‎‏‎‌‎‏‎‌‌‌‌‌‌‌د♥️