من تو زندگیم با شوهرم مشکلی ندارم خیلی خوبه و هوام رو داره ولی شدیدا از. خانواده داییش میترسه خیلی انگار زن داییش و دختزاش فتنه ان حسابی منم تو این چند سال اخترامشون رو داشتم صفحه اینستاگرام هم رو داشتیم تا اینکه یه شب شپهرم گفت دختزدایی هام خیلی عکس های بدی میزارن تو اینستا و خیلی عکس هاشون لختیه مامانم بهشثن تذکر. داده که شما که پدرتونم فوت شده باید بیشتر مراقب رفتارتون. باشید منم به شوهرم گفتم مامانت نباید. دخالت کنه هر کس پوشش به خودش مربوطه اونا هم کوچیک نیستن که بخواد کسی بهشون بگه چجوری رفتار کنن دخترهای بزرگین خلاصه گذشت و دیشب دیدم همشون من رو از لیست فالورهاشون ریمو. کردن😑خیلی بهم بر خورد آخه من اصلا بهشون بی احترامی نکردم کاریم بشون ندارم مادرشوهرم از. صفحه خودش عکس هاشون رو دیده بعد شدهرم و. خواهرشوهرام و. مادرشوهرمم ریمو. کردن و. صفحشون. رو روشون. قفل کردن که عکساشون رو. نبینن میدونید چیه درسته آدم های مهمی نیستن ولی من دلم میخواد در. برابر. احترامی که میزارم به کسی احترام ببینم اونم خانواده شوهر. که من جرات بی احترامی بهشون. رو. ندارم شوهرم میگه محلشون نزار ولیدلم میخواد برم بلاکشون کنم که اونا هم دیگه عکس و استوریهای من رو. نبینن آخه جالبه من رو ریمو مردن از. صفحشون بعد میان زیر عکسهای من کامنتم میزارن انگار. من خر و. نفهمم حالا به نظرتون چیکار. کنم
هر كسي بود همينكارو مي كرد چون وقتي فقط اونا رو انفالو كنه ممكنه بعدا شما رو تو رودربايسي بذارن و از پيج شما عكسارو ببينن. من كه كلا فاميل رو فالو نكردم بجز ٢-٣ نفر اكثرا متاسفانه نمي تونن حد خودشونو نگه دارن و دخالت نكنن. اين بي احترامي به شما نيست از دست فاميلشون ناراحتن ولي شمام در اولين فرصت بلاك كن عكسات رو نبينن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هر كسي بود همينكارو مي كرد چون وقتي فقط اونا رو انفالو كنه ممكنه بعدا شما رو تو رودربايسي بذارن و از ...
منم قبول دارم حرف مادرشوهرم زشت بوده ولی توهینی که به من شده چی؟یه کم صبر. میکردن اگر. میدیدن من عکس ها رو. نشون میدم اینکار رو با من میکردن بعدم من عروس خانوادام یه کم باید. آبرو دار. باشن
منم قبول دارم حرف مادرشوهرم زشت بوده ولی توهینی که به من شده چی؟یه کم صبر. میکردن اگر. میدیدن من عکس ...
خب اون مرقع هم ممكن بود درجواب بشنون شوهرم خودش رفت تو گوشيم يا هزار حرف ديگه... چرا انقدر حساسي شمام بلاك كن اصلا اهميتي نداره. هر كس يه جوره من كه حوصله اين داستان ها رو ندارم درخواست دادن من قبول نكردم باز گفتن فلاني اينستا نداري گفتم نه ندارم! الان ناراحت شن بهتره تا بعدا داستان شه فالو كردن فاميل براتون مهم نباشه اونم فاميل همسر
خب اون مرقع هم ممكن بود درجواب بشنون شوهرم خودش رفت تو گوشيم يا هزار حرف ديگه... چرا انقدر حساسي شما ...
نه بابا من که از. اولشم دلم نمیخواست هیچکدوم فامیل همسرم تو فالوارم باشن چون به قول شما فضولیه و. فضولیه و. فضولی ولی آخه به زور هم فالوم. کردن یه چند. بار محل ندادم به درخواستشون به شوهرم گفته بودن خانمت رو. بگو. درخواستمون. رو. قبول کنه شوعرمم ازشون. میترسه گفت قبول کن شر. نشه