2777
2789
عنوان

همسایه فضول

133 بازدید | 6 پست

یه همسایه داریم هر واحدی دعواش میشه اگر همدیگه رو ببینیم باذوق تعریف میکنه مثلا دیدی‌اقای فلانی برن بزن داشت با زنش …حالم‌ ازش بهم میخوره تو‌کار منم فضولی زیاد کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بهم خورد با اوق تعریف کرد منم گاهی دعوام میشه پشت تلفن فکز کردم حتما راحب منم به دیگران میگه

من خودم اعصابم اینقدر از دست همسایه مون خورده که نگو با نگاهشون حس بدی میگیرم .ببین خودمون خیلی گرفتاری و مشکلات داریم مسلما خودشونم دارن منم صدای دعواهاشونو میشنوم کارای سمیشون ولی وقتی میدونم تو خونه همه هست بزرگش نمیکنم ولی خودشون چرا !دیشب یه روانشناس میگفت بذار هرچی دوست دارن آدمای سمی ازتون بگن اینقدر بگن که اگه یه انرژی مثبتی دارن بخوره به شما چون با زبونشون دارن انتقال میدن و میگیرین و شما هیچ موقع از کسی گلایه و ناراحتی نکنین چون زبونتون داره ازش میگه انرژی مثبت و پاکیتون هرچی دارین میره سمت اونا کاراماشو نمیدن پس بسپار به زمان رندگیتو کن 

من خودم اعصابم اینقدر از دست همسایه مون خورده که نگو با نگاهشون حس بدی میگیرم .ببین خودمون خیلی گرفت ...

چی بگم من این انرژیارو‌قبول ندارم اما واقعا ادم کثیف و دل سیاهو حیوونیه حتی خواستگار برام اومده بود چرتو‌پرت راجبم بهشون گفت ولی من دلم نمیاد بخاطر اون عجوزه خونه به این خوبیو ول کنم جابجا بشم‌ ولی خیلی بهم ضرر زده خدا نبخشدش

چی بگم من این انرژیارو‌قبول ندارم اما واقعا ادم کثیف و دل سیاهو حیوونیه حتی خواستگار برام اومده بود ...

من قبول نداشتم ولی دوروزه به هیچی نمیخوام فکر کنم اذیت میشم گریه میکنم ولی به زبون نمیارم فقط با نگام با خدا حرف میزنم یه ذره آرامشم بیشتر شده