2777
2789

گول تبلیغات و شعارهای زیبا را نخورید 

در زمان ثبت نام قراردادی چند برگی را مشاهده میکنید که حق داشتن نسخه ای از آن و حتی تصویرش رو ندارید 

بله هلدینگ پدرام راد 

اکسیر دانش پارس

یک هفته از شروع سال تحصیلی نگذشته بود که متوجه شدیم مربی برای کنترل کلاس چراغها را خاموش میکنه و از تاریکی بچه ها رو می ترسونه و با بچه های پیش دبستان چنان رفتاری داشتند که فرزند من می‌گفت از شدت داد معلم گوشش به درد میوفتاده 

جالب‌تر اینکه این معلم شایسته به بچه هایی که در اوج شکوفایی و تعامل و شناخت انسانیت درونشان  هستن اعلام کرده من بچه ندارم و بجاش یه گربه دارم و بچه دوست ندارم 

در زمان کلاس و آموزش انیمیشن اسپایدرمن ( مرد عنکبوتی) که در تمام کشورها از نظر روانشناسی منع شده گذاشته و استراحت می‌کنند 

نمیدونم با اجازه کی ولی بعد از اینکه متوجه شدیم صحبت‌هایی پیرامون مسائل جنسی هم داشتن ابراز کردن مشاور مدرسه این اجازه رو بهشون داده که واقعا متاسفم

در ابتدای امر وقتی تاکید میکنید که همه بچه ها یک سطح رو خواهند داشت ابراز می‌کنند که ورودی دارند اما میتونم به جرات بگم مرکزی برای پذیرش بچه های سر تا پا مشکل هستن و دقیقا بچه هایی که هیچ جا پذیرش نمیش قراره در کنار بچه های سالم باشن و روزانه مورد آزار و اذیت قرار بگیرن

ودر نهایت امر وقتی با تذکرات مکرر ما روبه رو شدن و به گوش مربی رسید که تمام حاشیه ها و رفتارهای غیر اخلاقیش داره به بیرون درز میکنه بچه را کنار کشیده و گفته شده نباید هر اتفاقی تو کلاس میوفته به پدر و مادرت بگی 

ما که با یک ضرر ۳۰ میلیونی روان بچمون رو برداشتیم و رفتیم شما این اشتباه رو نکنید مدرسه دولتی شرف داره به همچین مجموعه ای

اکسیر دانش پارس شعبه درختی