2777
2789
عنوان

کراشم

162 بازدید | 15 پست

سلام

تو اینستا چت میکردیم دو روزه باهاش قهرم دیشب تو اینستا باکس گذاشتم این پیام ها رو گذاشت👇

حالت خوبه

غیرتت منو کشته،خاکم گل☺️🥲😍😂

نمیخواد عمل کنی،تو همینجوری هم قابل قبولی گل🙏😂

تو را من چشم در راهم...😂😍🥲☺️

با من قهر نباش گل😍،خدا ترو تف میزنه ها😁☺️

حرص نخور پوستت خراب میشه😁😁

حالا چرا باهام قهری؟😁😁

بنظرتون دوستم داره؟

ببخشیدااا ولی یارو چیز خله چ طرز پیام دادنه مردک گنده

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدم وررر زده

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نمیدونم چرا احساس کردم یکم لا.شیه

فقط یکم ؟ 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

با کراش تون قهر میکنید من کراشم از وجودم اطلاع نداره😂🤣

😂 اینا دیگه رسما رل عن ، از مرحله کراش رد شده 

خیبیییلیییی😬😬😬

خوشم نمیاد مرد لوس و پر حرف 

میشه بیایید تاپیک اخرم؟لطفاااا

قضاوت نکنید کاربری دست دو نفره🩵عجیب‌ ترین پارادوکس دنیا ترس ازدست دادن کسیه که مال تو نیست:) واسه رسیدن به ارزوم دعا کن توام ایشالا به بهترین چیزا برسی🩷

دقیقا

این جور آدما معمولا اولش اینجورن ، خرشون که رد شه  بی حوصله تر خودشون نیس

2790
2778
2791
2779
2792