2777
2789
عنوان

روانشناس

197 بازدید | 34 پست

می‌خوام روانشناسی بخونم فقط و فقط شخصیت خودمو بسازم میشه؟؟؟اجتماعی بشم ..خجالتی کمبود اعتماد به نفس و این چیزا رو با موندن رشته روانشناسی میتونم تغییر بدم و یه شخصیت خوب بسازم برای خودم ؟؟؟از جمع هراس نداشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا! مگه رشته دیگه ای جز روانشناسی رو دوست نداری که میخوای اینو فقط واسه خودسازی بخونی ؟

برو رشته مورد علاقتو بخون توش پیشرفت کن

واسه خودسازی کتابای روانشناسی کافیه ها

خوندن رشته روانشناسی فرق داره، میتونه رو خودتم تاثیر بزاره اما فقط اینا نیست که 

کلی بررسی ریشه ای داره و مطالبش عمیقه ،بیشتر با هدف درمان مراجعه کننده و نحوه رفتار با اوناست 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اره

نه به نظرم اصلا فایده ندارن اگه می خوای اینی که گفتی بشی بهتره با روانشناس صحبت کنید چون بعضاً به سری دروس دانشگاهی اصلا اون مطالب اون رشته را توضیح نمیدن و کلا پرتن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

وا! مگه رشته دیگه ای جز روانشناسی رو دوست نداری که میخوای اینو فقط واسه خودسازی بخونی ؟برو رشته مورد ...

موندم فقط دوتا علاقه دارم مترجمی هم میگن که برو آموزشگاه یاد میگیری کدوماش بهتره به نظرتون؟؟برم مترجمی اینجوری تو جامعه هم میکردم اجتماعی میشم نه؟؟؟؟یا اینکه برم روانشناسی مترجمی رو برم آموزشگاه یاد بگیرم کدومو برم

نه به نظرم اصلا فایده ندارن اگه می خوای اینی که گفتی بشی بهتره با روانشناس صحبت کنید چون بعضاً به سر ...

به نظرتون برم مترجمی بخونم ؟زودتر به درآمد میرسم و آموزشگاه و اینور اون ور کارکنم شخصیتمو اجتماعی میشه؟ آخه میگن زبان خارجی و تو آموزشگاه ها هم میتونی یادبگیری

به نظرتون برم مترجمی بخونم ؟زودتر به درآمد میرسم و آموزشگاه و اینور اون ور کارکنم شخصیتمو اجتماعی می ...

در اصل باید ببینید چی براتون مهم تره درآمد یا به دست آوردن این ویژگی ها

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

در اصل باید ببینید چی براتون مهم تره درآمد یا به دست آوردن این ویژگی ها

دوتاشو😭به نظرتون برم روانشناسی بعد برای زبان برم اموژشگاه؟؟وقت میکنم یاد بگیرم؟پیامنور قصدمه

موندم فقط دوتا علاقه دارم مترجمی هم میگن که برو آموزشگاه یاد میگیری کدوماش بهتره به نظرتون؟؟برم مترج ...

هرکدوم علاقت بیشتره 

انقد نگران اجتماعی شدنت نباش، با دانشگاه رفتن اوکی میشی، کتابای روانشناسی هم بخری بخونی خودش تاثیر میزاره 

بعدم همه قرار نیست که برون‌گرا باشن و دنبال ارتباط و صحبت با آدما خودتو خیلی درگیر نکن

اگه خودت اذیت میشی و حس میکنی منزوی و افسرده شدی تغییر بده خودتو، وگرنه اگه با تنهایی اوکیی مهم نیست چون اصل اینه آدم روحش با شخصیتش بسازه 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

هرکدوم علاقت بیشتره انقد نگران اجتماعی شدنت نباش، با دانشگاه رفتن اوکی میشی، کتابای روانشناسی هم بخر ...

من تنها و خیلی دوستدارم ولی می‌خوام جوری باشم که وارد به جمعی میشم بگن اوپو چه خودشو میگیره نکن چه خجالتیه😭😭😭شخصیتم بارها خورد شده

هرکدوم علاقت بیشتره انقد نگران اجتماعی شدنت نباش، با دانشگاه رفتن اوکی میشی، کتابای روانشناسی هم بخر ...

همه بدنم می‌لرزه وقتی وارد جمع میشم نفسم حبس میشه به نظرت طبیعیه جلو شوهرم آبروم می‌ره صدام می‌لرزه وقتی فامیلاش میرسم تو باهام سلام علیک میکنن ای خدااااا خیلی عذاب میکشم از خودم اصلا اعتماد به نفس ندارم با اینکه خدارو شکر همه لحاظ چیزی کم ندارم

دوتاشو😭به نظرتون برم روانشناسی بعد برای زبان برم اموژشگاه؟؟وقت میکنم یاد بگیرم؟پیامنور قصدمه

بله اینجوری منطقی تره ولی اگه با هدف اصلاح رفتار هاتون و اینا می خوایید روان شناسی بخونید دروس دانشگاهی کمکی نمی کنند تقریباً 

شما میدونید این رشته هستید؟؟؟

نه رشته دیگه ای هستم  همه ی رشته های دانشگاهی همینن