2777
2789
عنوان

روانشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 34 پست
من تنها و خیلی دوستدارم ولی می‌خوام جوری باشم که وارد به جمعی میشم بگن اوپو چه خودشو میگیره نکن چه خ ...

باید کار کنی روی خودت 

کتابای جرعت داشته باش، تصمیم گرفتم خودم باشم، چگونه با هرکسی صحبت کنم رو بخون 

پیش مشاور برو

با خودت رفیق باش این مهم ترینشه، باید بتونی خودت رو بپذیری و دوست داشته باشی اونوقت ناخودآگاه اعتماد به نفست بالا میره

وقتی متوجه این بشی که تو به عنوان یه انسان توانمند و ارزشمندی دیگه ترسی از برخورد با آدمها نداری، چون چیزی از کسی کم نداری که اجازه بدی کسی به شعور انسانی تو توهین کنه و حقتو بگیره یا خوردت کنه 

دیگه ترسی از گپ زدن و صحبت کردن با آدما ندازی 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید کار کنی روی خودت کتابای جرعت داشته باش، تصمیم گرفتم خودم باشم، چگونه با هرکسی صحبت کنم رو بخون ...

انقد پیش شوهرم نقش بازی می‌کنم که نمیتونم کتاب بخرم جلوش بخونم کلا بگم برم روانشناسی چقدر میتونم رو خودم تاثیر بزارن چند درصد؟؟؟؟؟بد بختی دخترمن مثل خودمه میگه مامان برو روانشناسی من دیگه خجالتی نباشم😭

همه بدنم می‌لرزه وقتی وارد جمع میشم نفسم حبس میشه به نظرت طبیعیه جلو شوهرم آبروم می‌ره صدام می‌لرزه ...

نرمال نیست مشکل اضطراب اجتماعی داری

پیش مشاور برو، دوباره همون کتابای روانشناسی رو بخون! کلیپ آموزشی ببین، پادکست گوش بده 

ولی مهم ترین چیز افکارته، وقتی افکار مثبت‌ و خوب داشته باشی و دائم به این فکر کنی که آدما و جامعه قرار نیست منو بخورن چیزی خاصی ندارن و من با ارزشم و اینا

وقتی دائما اینا رو با خودت تکرار کنی، بلند بلند یا تو ذهنت مشکلت کامل حل نشه حداقل خیلی بهتر میشه 

چون افکار تبدیل میشن به رفتار 

خودتم تو عمل انجام شده قرار بگیر، یعنی سعی کن بیرون که میری توی پارک خانومی کنارت میشینه باهاش صحبت کنی، یا مهمونی که میری خودتو تو جمع جا بده راجب اتفاقات روزمرت بگو ،یا حتی ساده ترینش وقتی میری خرید با فروشنده راجب لباسی که میخوای بگیری صحبت کن

تو عمل انجام شده باید قرار بگیری تا ترست بریزه

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

نرمال نیست مشکل اضطراب اجتماعی داریپیش مشاور برو، دوباره همون کتابای روانشناسی رو بخون! کلیپ آموزشی ...

ممنون عزیزم خیلی خوب گفتی یعنی بیشتر تو جامعه بگردم درست میشه؟؟؟؟

انقد پیش شوهرم نقش بازی می‌کنم که نمیتونم کتاب بخرم جلوش بخونم کلا بگم برم روانشناسی چقدر میتونم رو ...

خب همین بده دیگه. شوهرت که شریک زندگیته باید یه فرقی با بقیه ادما داشته باشه یا نه؟ باهم رفیق باشید مشکلی دارید باهم حلش کنید 

اگه این مسئله انقدر برات جدیه میتونی بری روانشناسی بخونی، فقط به این دلیل پیشنهاد دادم که بری مترجمی چون توی روانشناسی باید علاقه و هدف هم باشه. چون رفته رفته مطالب سنگین تر و بیشتر میشه باید اون انگیزه وجود داشته باشه که بتونی خوب وعالی عمل کنی ،اینکه صرفا بخونم کتابا رو شاید رو خودم تاثیر گذاشت نه. 

اگه علاقشم هست شخصا پیشنهاد میکنم 

خب همین بده دیگه. شوهرت که شریک زندگیته باید یه فرقی با بقیه ادما داشته باشه یا نه؟ باهم رفیق باشید ...

ممنون عزیزم علاقه که دارم گفتم مثلاً برای یه آدمی مثل من توش شخصیت کاریزماتی میگیرم؟؟وگرنه علاقه خیلی دارم ..پس بخونم خوبه برام؟؟؟شما پیشنهاد میکنید پیام‌نور خوبه بخونم؟؟

هه شوهر ؟!😒نه بابا این که اصلا به آدم غریبه تو خیابون اعتماد دارم به این نه نخود تو دهنش خیس نمیشه کل طایفش خاله زنکن اینم ب همون بابای فرانس رفته حالم از همشون بهم میخوره حرفهای هصوصیمم می‌رفت تو دعوا می‌گفت حرفایی که از بدنم جای خصوصیمم میرفت می‌گفت ببین این دیگه چیه اونوقت بیان پیش این کتاب روانشناسی دستم بگیرم بره همه جا پر کنه خودش می‌دونه ایراد داره و این حرفا،

گفتم اقلا به بهونه رشته روانشناسی بخونم دیگه پشتم نرم کوه بخورن

ممنون عزیزم خیلی خوب گفتی یعنی بیشتر تو جامعه بگردم درست میشه؟؟؟؟

آره اصلا یکی از چیزایی که توی روانشناسی وجود داره برای از بین بردن فوبیاها رویارویی با چیزیه که ازش ترس داری 

مثلا کسی که بی دلیل فوبیای خون داره بااید اول با مقدار کمی خون روبه رو بشه بعد کم کم ترسش بریزه 

یا راجب فوبیای مار ،یه مار بی خطر و کوچیک رو دستش بگیره تا اون حجم از ترس کمتر بشه 

شما هم میتونی از همین روش استفاده کنی، اضطراب اجتماعی شاید یکم متفاوت بنظر بیاد ولی میشه با قرار گرفتن توی عمل انجام شده حل بشه 

یه نکته مهمم بگم دخترتون الان توی سنیه که میتونه از اطرافش تاثیر بگیره ،نزارید منزوی یا خجالتی بار بیاد. یعنی تا حد امکان همبازی داشته باشه از فامیل و اقوام

توی مدرسه نترسه از پرسیدن اسم بچه ها و بازی کردن باهاشون

چون بزرگتر که بشه تغییر شخصیتش رفته رفته سخت تر میشه 

ممنون عزیزم علاقه که دارم گفتم مثلاً برای یه آدمی مثل من توش شخصیت کاریزماتی میگیرم؟؟وگرنه علاقه خیل ...

با توجه به شرایطی که گفتید سخته تره پس، چون هم یه دختر دارید و هم نمیتونی تو خونه جلو همسرت کتاب بخونی 

از اونجایی که علاقش رو داری برو سمتش، رو شخصيتت هم اثر میزاره، البته گفتم خودتم باید بخوای و تلاش کنی تا از چیزایی که یاد میگیری استفاده کنی وگرنه حفظ کردن مطالب بدرد نمیخوره (گرچه روانشناسی اونقدراهم حفظی نیست) 

اینم بگم که محیط دانشگاه بشدتتت میتونه فضای خوبی باشه برای تعامل و ریختن این ترس، ارتباطاتت با هم دانشگاهیا و اساتید ، پروژه های گروهی، کنفرانس و همش میتونه یه فرصت باشه واسه محک زدن خودت و مطالبی که یاد میگیری 

فقط خودتو درگیر خاله زنک بازیا که اکثرا بین جوون تراست نکن

در کل روانشناسی به نسبت علاقت رشته جذابیه و رو شخصیت خودتم تأثیر میزاره

فقط از اونجایی که من از طریق کنکور وارد دانشگاه دولتیش شدم راجب پیام نور اطلاعاتی ندارم، میتونی تاپیک بزنی کمک بگیری اگه کسی میدونه 

با توجه به شرایطی که گفتید سخته تره پس، چون هم یه دختر دارید و هم نمیتونی تو خونه جلو همسرت کتاب بخو ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون ...من برم روانشناسی بعد چند ترم میتونم تغییرات رو تو خودم ببینم؟؟یکی می‌گفت دوسال اولش مثل کتابهای درسی و حوزه علمیه س درسته؟؟

ممنون عزیزم از راهنماییتون ...من برم روانشناسی بعد چند ترم میتونم تغییرات رو تو خودم ببینم؟؟یکی می‌گ ...

عجله نداشته باشید تغییرات کم کم ایجاد میشه 

نه والا اونطوری هم نیست، یکی دو ترم اول ممکنه فقط درسا عمومی طور و پراکنده باشن بعدش کاملا اوکیه

ربطی به حوزه علمیه که کلا نداره 

عجله نداشته باشید تغییرات کم کم ایجاد میشه نه والا اونطوری هم نیست، یکی دو ترم اول ممکنه فقط درسا عم ...

برم مترجمی ب نظرتون تو جامعه بگردم درست میشم ؟چون چند سال آرزوی زبان انگلیسی داشتم همسرم نمیزاشت الان که می‌زاره برم مترجمی ؟اجتماعی بودنم تو جامعه شاید درست سه روانشناسی هم همینجوریش حوصله داستان شنیدن اینو اون ندارم خیلی زود تحت‌تاثیر همه چی قرارمیگیرم ..مثلاً خواهرم برام چیزی تو روز که تعریف می‌کنه شب خوابش

و میبینم