2821
2789
عنوان

لوزه سوم

1211 بازدید | 25 پست

دختر ۶ ساله ام لوزه سوم داره

دکترا گفتن عمل نیاز نیست

ولی وقتی سرما میخوره خیلی اذیت میشه

نفسش در نمیاد،مخصوصا تو خواب

میخوام بدونم سال دیگه چقدر میتونه از امسال بهتر باشه؟

❤اَللهم صَلی علی مُحمد وآل مُحمد❤

عزیزم یکی از اقوام ما اینجوری بود عمل کرد خییییییلی خوب شده الان.بنظرم عمل کنه تا ابد راحت میشه

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم یکی از اقوام ما اینجوری بود عمل کرد خییییییلی خوب شده الان.بنظرم عمل کنه تا ابد راحت میشه

آخه چند تا دکتر بردیم گفتن تا اون حد نیست که عمل نیاز باشه

ولی الان سرما خورده طفلی نفسش در نمیاد

منم لوزه سوم دارم و وقتی سرما میخورم خیلی اذیت میشم..ببر عمل کنن راحت شه من عمل نکردم تا یه کوچولو سردم بشه سرما میخورم و گلوم بشدت درد میگیره

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

منم دارم 

دکتر گفت نیازی به عمل نیست

صدام تو دماغیه یه کم ولی نسبت به قبل خیلی بهتر نفس میکشم

هرچی بزرگتر بشه بهتر میشه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
معلوم نمیکنه اصلا.من ۱۲ سالگی یهویی لوزه هام اذیتم کرد در حدود ۱ سال و هر دکتری میرفتم خوب نمیشد.در ...

تا ۱۲ سالگی مشکلی نداشتین یعنی؟؟

والا من یک عدد لوزه سومیم😐 دکتر به ما گفت اصلا خوب نمیشه خودش و نیازمندعمله اگه نکنه حتی به رشدم اثر داره

منم عمل کردن بعدش خیلی خوب شدم 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

منم دارم  دکتر گفت نیازی به عمل نیست صدام تو دماغیه یه کم ولی نسبت به قبل خیلی بهتر نفس میکشم ...

بهت دارو نداد منم صدام تو دماغي شده بود با يكم نفس كشيدن موقع خواب اذيت ميشدم يه دارو دوره ١ ماهه داد خوب شدن 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز