راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
معلوم نمیکنه اصلا.من ۱۲ سالگی یهویی لوزه هام اذیتم کرد در حدود ۱ سال و هر دکتری میرفتم خوب نمیشد.در آخر لوزهام رو به اضافه لوزه سوم به تشخیص متخصص گوش و حلق و بینی دراوردم.
منم لوزه سوم دارم و وقتی سرما میخورم خیلی اذیت میشم..ببر عمل کنن راحت شه من عمل نکردم تا یه کوچولو سردم بشه سرما میخورم و گلوم بشدت درد میگیره
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
صدام تو دماغیه یه کم ولی نسبت به قبل خیلی بهتر نفس میکشم
هرچی بزرگتر بشه بهتر میشه
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
من شوهرم اتاق عملیه طبق نظر پزشکا و تجربه چند ساله خودش میگه عمل بشه بهتره چون لوزه سوم رو شکل گیری فک و تنفس به مرور تاثیر میذاره زیاد چشم گیر نیس تغییراتش چون به مرور ایجاد میشه
والا من یک عدد لوزه سومیم😐 دکتر به ما گفت اصلا خوب نمیشه خودش و نیازمندعمله اگه نکنه حتی به رشدم اثر داره
منم عمل کردن بعدش خیلی خوب شدم
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...