2821
2789
عنوان

لوزه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 25 پست
من بچه بودم داشتم خود به خود خوب شد داداشمم داشت جراحی کرد  اگه مثل من باشه که خب هرسال بهتر ...

برو عمل کن بنده خدا همش باید پنی سیلین وچرک خشک کن بزنه...رو هرموناش تاثیربد می گذاره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا ۱۲ سالگی مشکلی نداشتین یعنی؟؟

نه خوب سرما میخوردم ولی گلودرد شدیدم تو دوره اول راهنمایی بود،یهنی کل سال مریض بودم و عذاب میکشیدم که دست آخر ناچار به عمل شدم و راحت شدم.یه داداشمم عمل کرده و راحته.ولی بنده خدا یه برادر دیگم عمل نکرد وقتی مریض میشه خیلی گلودرد میگیره.

بهت دارو نداد منم صدام تو دماغي شده بود با يكم نفس كشيدن موقع خواب اذيت ميشدم يه دارو دوره ١ ماهه دا ...

چرا با اسپری خوب بودم ولی داروش کورتون داشت و کوتونم عوارض داره دکتر برام قطع کرد

البته دکتر گفت مخاط هات یکم متورمه

خدارو شکر که خوب شدی  من که بیشتر با دهن نفس میکشم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
یعنی کلا لوزه سوم بچه ها رو عمل نمیکنن؟؟؟؟

بله تا سن بلوغ بگذره اگر خوب نشد بعد ‌معمولا تا نود در صد خودش خوب می شه بعد بلوغ البته خیلی وقت پیش عمل می کردن ولی الان نه 

اولا عمل لوزه معمولا بچه هارو چاق میکنه.

دوما بعدش بدن خیلی ضعیف میشه و بچه ها بیشتر مریض میشن.

فکر نکن عمل کنی از فرداش خوب میشه.

به نظرم به دکترت اعتماد کن.

اگه دکتر پولکی ای بود بچت رو الکی میبرد زیر تیغ.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز